Oldal frissítése

HPE Microsoft Windows Server 2016 Essentials CZ OEM - csak s HPE ProLiant kiszolgálóval

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HPE Microsoft Windows Server 2016 Essentials CZ OEM - csak s HPE ProLiant kiszolgálóval

A Microsoft és a HP partneri kapcsolata eredményeként jött létre a HP ProLiant szerverekhez készült nagy teljesítményű operációs rendszer. A Windows Server 2016 rendszert a nagyobb rugalmasság és a jobb teljesítmény jellemzi. A rendszer használatával nő szervezeted hatékonysága és termelékenysége. A rendszer megkönnyíti a hibrid, felhő alapú szolgáltatások integrálást és az új technológiák telepítésekor kezeli a maximális terhelést. A biztonság szempontjából Windows Server Container szolgáltatás és a Hyper-V konténereken keresztül gondoskodik a többszintű biztonságról.

A HP MS Windows Server 2016 operációs rendszer legfontosabb jellemzői

  • A HP ProLiant szerverekhez létrehozott rendszer
  • Többrétegű biztonság
  • Legfeljebb 25 felhasználó és 50 eszköz
  • A Windows Containersben minden megtaláálható, ami az alkalmazáshoz szükséges
  • Kétprocesszoros szerverek támogatása

Megoldás a gyakorlati üzemeltetési gondokra

A megfizethető és skálázható megoldások a szokásos ár töredékéért elérhetők. A szoftver alapú tárolással növelheted az adatközpont hatékonyságát. A fizikai és a virtuális infrastruktúrát kösd össze szoftvertechnológiával úgy, hogy üzemeltetési költségeid csökkenjenek, miközben a legtöbbet hozod ki a hardverből. Kezelj mindent központilag, figyeld a teljesítményt és kezeld a tárhelyek hozzáférését.

Több verzióban

A Windows Server 2016 operációs rendszer három különböző változatban érhető el, minden igényt kielégít, és nem kell a költségek miatt aggódnod. Az alap változat az Essentials, amely elsősorban kisválllalkozások rendszerei számára készült 25 felhasználós limittel. A Windows Server 2016 normál változata jó alapot nyújt vállalati hálózatokhoz. Az alacsonyabb verzióhoz képest a licensz két virtuális rendszer működtetését is lehetővé teszi. A csúcsmodell a Windows Server 2016 Datacenter olyan nagyvállalatok számára készült, ahol a virtualizációt komolyan gondolják. Ez a licensz korlátlan számú virtuális gép üzemeltetését teszi lehetővé.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Cégeknek
SW típusa MS Windows Server

Licenc típusa

Licenc típusa Licenc

Licenc

Előfizetés módja OEM licenc
Berendezések száma 25
PC-k/MAC-ek száma 25
Licenc átvitele Nem
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ
Kód:  TH799z9g
Termékszám:  871141-221

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10