Oldal frissítése

HP M0H57AE nincs. GT51

4,9 115 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP M0H57AE nincs. GT51

Több ezer magas minőségű oldalt nyomtathat leállás nélkül, rendkívül alacsony oldalköltség mellett. A nagy kapacitású eredeti HP tintatartályok tökéletesen kiszolgálják a nagy volumenű nyomtatási igényeket, és a tartályok bármikor utántölthetők tintával. A kiváló HP-megbízhatóságra mindig számíthat.

Jellemzők

Mindent kinyomtathat. Egyszerűen – HP DeskJet GT nyomtatóval. Nagy volumenben nyomtathat rendkívül alacsony oldalköltség mellett. Akár 5000 oldalt is kinyomtathat egyetlen HP feketetinta-tartállyal.

Lenyűgöző HP-minőség és kimagasló megbízhatóság. Az eredeti HP tintákkal éles fekete vonalak, grafika és szöveg, illetve tisztán olvasható dokumentumok nyomtathatók.

Ön dönti el, hogy mikor tölti után tintával. Könnyedén követheti a tintaszintet, így a megfelelő időben végezheti el az utántöltést. Magabiztosan nyomtathat, mivel az eredeti HP tinták hibátlanul együttműködnek a HP DeskJet GT sorozatú All-in-One nyomtatókkal.

Műszaki adatok

Nyomtatási kellékek színe
Fekete

Festéktípusok
Pigment alapú

Oldalkapacitás (fekete-fehér)
~5000 oldal

Lapteljesítmény – lábjegyzet
A fekete és színes kompozit (ciánkék/bíbor/sárga) tartályonkénti átlagérték a HP módszertana alapján, ISO/IEC 24712 tesztoldalak folyamatos nyomtatásának szimulációja mellett. Nem az ISO/IEC 24711 szabvány szerinti tesztelés alapján. Egy további feketetinta-tartály szükséges 8000 színes tesztoldal nyomtatásához. A tényleges kapacitás a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően változhat. További információ az utántöltésről és a kapacitásról: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Üzemeltetési követelmények

Működésihőmérséklet-tartomány
15–30 °C

Tárolási hőmérséklet tartomány
–40–60°C

Tárolási páratartalom
20–80% relatív páratartalom

Méret és súly

Csomag mérete (sz x h x m)
45 x 45 x 141 mm

Csomag súlya
0,13 kg

Tartozékok

Jótállás
A HP-tintapatronok és -nyomtatófejek anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a jótállási időn belül.

A doboz tartalma
Tintatartály

Paraméterek

Választás nyomtató szerint

Nyomtató márka HP
Nyomtató sorozat Smart Tank
Nyomtató modell 516
Kód:  SB230d2d
Termékszám:  M0H57AE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05