Oldal frissítése

HP Long Life AR08XL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Long Life AR08XL

Hardverkompatibilitás
A HP AR08XL Long Life akkumulátor kompatibilis a HP ZBook 15 és 17 mobil munkaállomásokkal.

Tovább maradhat termelékeny a HP AR08XL Long Life noteszgép-akkumulátor használatával, amely akár három éves élettartammal rendelkezik1, így segít csökkenteni a birtoklás teljes költségét. Segíthet csökkenteni a hulladék akkumulátorok mennyiségét azzal, hogy minél kevesebb akkumulátort használ el a noteszgép élettartama alatt.

 

Jellemzők

 

A hosszú élettartamú akkumulátor segítségével bizonyos HP Z Book munkaállomásokkal a feltöltések között is dolgozhat, vagy tartalékként használhatja arra az esetre, ha nincs ideje tölteni.

A noteszgépbe beépülő vékony kialakítású akkumulátor hosszabb akkumulátor-üzemidőt biztosít, és megőrzi karcsú profilját.

Az alkatrészek cseréjére vonatkozó, akár három éves1 korlátozott jótállás magabiztosságot nyújt. További támogatás érhető el (csak Észak-Amerikában) a hét minden napján 24 órában telefonon, illetve online támogatási fórumokon.

 

Műszaki adatok

 

Méretek (Sz x H x M)
2,25 x 5,52 x 27,19 cm

Súly
0,43 kg

 

Tartozékok

 

Jótállás
A HP vállalati noteszgépek akkumulátorainak jótállási időtartama három év, alkatrészcserével. További támogatás érhető el (csak Észak-Amerikában) a hét minden napján 24 órában telefonon, illetve online támogatási fórumokon.

A doboz tartalma
Akkumulátor
dokumentáció

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 0,08 Ah
Akkumulátor feszültség 14,4 V
Elem típusa Li-ion (lítiumion)
Egységek száma 8 db
Gyári/utángyártott Gyári

Notebook márka

Notebook márka HP
Notebook sorozat ZENBOOK
Kód:  HPBP1006
Termékszám:  E7U26AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10