Oldal frissítése

HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence

A HP LaserJet Pro MFP M426fdw fekete-fehér lézernyomtató kompakt testben kiváló teljesítménnyel és produktivitással szolgál. A hihetetlen 38 oldal percenkénti nyomtatási sebességnek és az akár havi 80.000 oldalas megterhelésnek köszönhetően a nyomtató kiváló kiegészítője nagyobb irodáknak, ahol a nagy mennyiségű nyomtatás természetes. A készülék faxolás, szkennelés és fénymásolás lehetőségét kínálja továbbá a Wifi segítségével rendelkezésre áll a vezeték nélküli csatlakozás lehetősége.


Készen áll a nagy megterhelésre

A nyomtató tágas tároló tálcával rendelkezik, amely akár 250 lap forgalmát is lebonyolíthatja. A készülék kézi adagolóval is rendelkezik nagyobb mennyiségű dokumentum szkenneléséhez vagy másolásához. Ezenfelül a kétoldalas nyomtatási sebessége kategóriája egyik leggyorsabb készülékévé teszi. Az egyes paraméterek könnyen beállíthatók a színes érintőképernyő segítségével.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók új festékpatronokat használnak, amelyek újszerű kémiai összetételükkel emelkednek ki, ahol a kazetta minden egyes részét kemény héj és puha mag alkotja. Ez az összetétel biztosítja a kiváló produktivitást és alacsony energiafogyasztást. A nyomtatás így gyorsabb és takarékosabb a kiváló minőség megőrzése mellett.


Több oldal, teljesítmény és védelem

Az oldalszámot maximalizáló intelligens technológia vizsgálja a kazetta elhasználódását és mindig a legjobb teljesítményt szolgáltatja a lehető legtöbb oldal kinyomtatása céljából. A nyomtató működés közben begyűjti a legfontosabb információkat a festékkazettáról és az egyes komponensek állapotáról, amely révén képes intelligensen meghatározni annak élettartamát.



Multifunkciós felhasználás

A legnagyobb 1200 DPI felbontású beépített szkenner nagyon rugalmas, akár 26 lap/perc sebességű lapolvasást kínál. Szkennelhet közvetlen akár e-mail fiókjába, megosztott mappákba vagy felhőtárhelyébe. Az USB csatlakozó lehetővé teszi dokumentumok közvetlen pendrive-ról történő nyomtatását.


Fejlett védelem és megosztás

A nyomtató a HP Web Jet admin alkalmazás révén számos funkcióval szolgál adatai védelmére és kezelésére. Könnyen beállíthatja a nyomtató hozzáférését és az Etherneten keresztül vagy vezeték nélküli nyomtatást is. A készülék támogatja az NFC, Apple AirPrint és HP ePrint mobil nyomtatás funkciókat is.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Scan-to-E-Mail
Szkennelési sebesség 26 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 38 oldal/perc
Maximális havi kapacitás 80 000 oldal/hónap

Méret

Magasság 323 mm
Mélység 390 mm
Szélesség 420 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma USB kábel, Tápkábel, Software, Toner szett
Kód:  PA404g9k
Termékszám:  F6W15A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15