Oldal frissítése

HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence

A HP LaserJet Pro M402dw fekete-fehér lézernyomtató kompakt testben kiváló teljesítményt és produktivitást kínál. A hihetetlen percenkénti 38 oldal nyomtatási sebességnek és az akár havi 80.000 oldalas megterhelésnek köszönhetően a nyomtató kiváló kiegészítője lehet a nagyobb irodáknak, ahol a nagy mennyiségű nyomtatás természetes. A készülék lehetővé teszi a nyomatást különleges típusú papírokra és nyomtatványokra, így alkalmas például orvosi rendelőkbe receptek nyomtatására.


Készen a nagy terhelésre

A nyomtató méretes tároló tálcával rendelkezik, amely akár 250 lapot is képes tárolni. A készülékben prioritás-adagoló is található, amelyben más méretű papírt tárolhat gyors nyomtatáshoz. Ezen felül a készülék kétoldalas nyomtatást is biztosít. Az egyes paraméterek a színes érintőképernyő segítségével könnyen beállíthatók.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók új festékpatronokat használnak, amelyek forradalmi kémiai összetételükkel emelkednek ki, ahol a festékpor minden egyes részét kemény héj és puha mag alkotja. Ez az összetétel biztosítja a kiváló produktivitást és alacsony energiafogyasztást. A nyomtatás így gyorsabb és takarékosabb lesz a kiváló minőség megőrzése mellett.



Több kinyomtatott oldal, teljesítmény és védelem

A kazetta elhasználódását egy oldalszámot maximalizáló intelligens technológia vizsgálja és mindig a legjobb teljesítményt szolgáltatja a lehető legtöbb oldal kinyomtatása céljából. A nyomtató működés közben begyűjti a kulcsinformációkat a festékkazettáról és az egyes komponensek állapotáról, amely révén képes intelligensen meghatározni annak élettartamát.


Fejlett biztonság és megosztás

A  HP Web Jet admin alkalmazás révén a nyomtató számos funkcióval szolgál adatai védelmére és kezelésére. Könnyen beállíthatja a hozzáférését a nyomtatóhoz az Etherneten csatlakozón keresztül. A készülék támogatja az NFCApple AirPrint és HP ePrint mobil nyomtatás funkciókat is.

 
Kód:  PA404g9a1
Termékszám:  C5F95A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10