Oldal frissítése

HP LaserJet Pro M402dne JetIntelligence

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Pro M402dne JetIntelligence

A HP LaserJet Pro M402dne fekete-fehér lézernyomtató kompakt testben kiváló teljesítménnyel és produktivitással szolgál. A hihetetlen 38 oldal percenkénti nyomtatási sebességnek és az akár havi 80.000 oldalas megterhelésnek köszönhetően a nyomtató kiváló kiegészítője nagyobb irodáknak, ahol a nagy mennyiségű nyomtatás természetes. A készülék lehetővé teszi különleges papírtípusokra és nyomtatványokra a nyomatáts így alkalmas például orvosi rendelőkbe receptek nyomtatására.


Készen áll a nagy megterhelésre

A nyomtató tágas tároló tálcával rendelkezik, amely akár 250 lap forgalmát is lebonyolíthatja. A készülék prioritás-adagolóval is rendelkezik, amelyben más méretű papírt tárolhat gyors nyomtatáshoz. Ezenfelül a készülék kétoldalas nyomtatással is szolgál. Az egyes paraméterek könnyen beállíthatók a színes érintőképernyő segítségével.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók új festékpatronokat használnak, amelyek újszerű kémiai összetételükkel emelkednek ki, ahol a kazetta minden egyes részét kemény héj és puha mag alkotja. Ez az összetétel biztosítja a kiváló produktivitást és alacsony energiafogyasztást. A nyomtatás így gyorsabb és takarékosabb a kiváló minőség megőrzése mellett.



Több oldal, teljesítmény és védelem

Az oldalszámot maximalizáló intelligens technológia vizsgálja a kazetta elhasználódását és mindig a legjobb teljesítményt szolgáltatja a lehető legtöbb oldal kinyomtatása céljából. A nyomtató működés közben begyűjti a legfontosabb információkat a festékkazettáról és az egyes komponensek állapotáról, amely révén képes intelligensen meghatározni annak élettartamát.


Fejlett védelem és megosztás

A nyomtató a HP Web Jet admin alkalmazás révén számos funkcióval szolgál adatai védelmére és kezelésére. Könnyen beállíthatja a nyomtató hozzáférését és az Etherneten keresztül vagy vezeték nélküli nyomtatást is. A készülék támogatja az NFC, Apple AirPrint és HP ePrint mobil nyomtatás funkciókat is.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 38 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 80 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 216 mm
Mélység 357 mm
Szélesség 381 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tápkábel, Toner szett
Kód:  PA404g9a0
Termékszám:  C5J91A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15