Oldal frissítése

HP LaserJet Pro M252n JetIntelligence

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Pro M252n JetIntelligence

A HP Color LaserJet Pro M252n színes lézernyomtató kiváló teljesítményt és termelékenységet nyújt egy kompakt házban beépítve. A nagy 18 oldal/ percenként sebesség és a havi szintű, akár 30.000 oldal terhelhetőséggel a nyomtató megfelel a nagyon gyakori nyomtatáshoz. Ezenkívül a készülék lehetővé teszi a nyomtatást különleges papírra, méretben és formában és így alkalmas például az orvosi rendelőkben receptek kinyomtatásához.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató rendelkezik egy tágas fiókkal, amely legfeljebb 150 lapot tud tárolni. Egy elsődleges adagolónyílása is van, amelybe eltérő méretű papírt tud elhelyezni és gyorsan kinyomtatni. A beállításokat az LCD kijelzőn lehet figyelemmel kísérni.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók újfajta tonereket használnak, amelyeket az úttörő kémiai összetétel jellemez, ahol minden festéketrészecske egy kemény héjat és puha belső magot tartalmaz. Ez a készítmény biztosítja a magas hozamokat és az alacsony energiafogyasztást a fixáló festék.száradása során. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, miközben fenntartja a magas minőséget.



Több oldal, jobb teljesítmény és nagyobb védelem

Az okos oldal maximalizáló technológia észleli a patron rendszer kopását és mindig a legjobb teljesítményt kínálja fel a legtöbb oldal kinyomtatásához. Működés közben a nyomtató gyűjti a legfontosabb információkat a festékkazettáról és minden más alkatrész státuszáról, amely lényegében meghatározza annak élettartamát.


Fejlett biztonság és megosztás

A nyomtató különböző funkciókat kínál, hogy megfelelően biztosítsa és kezelje az adatait. Könnyen beállítható a nyomtatás és a nyomtató megosztása a beépített Ethernet interfészen keresztül. Szintén támogatott a mobil nyomtatás az Apple AirPrint vagy a HP ePrint funkcióval.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 18 oldal/perc
Bemeneti tálcák 150 lap
Maximális havi kapacitás 30 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 100 lap

Méret

Magasság 236 mm
Mélység 384 mm
Szélesség 392 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fehér
Kód:  PA404g8e
Termékszám:  B4A21A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10