Oldal frissítése

HP LaserJet Pro M252dw JetIntelligence

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Pro M252dw JetIntelligence

A HP Color LaserJet Pro M252dw flézernyomtató kompakt testben kiváló teljesítményt és produktivitást kínál. A hihetetlen percenkénti 18 oldal nyomtatási sebességnek és az akár havi 30.000 oldalas megterhelésnek köszönhetően a gyakori nyomtatást igénylő helyekhez kiváló készülék. A készülék lehetővé teszi a nyomatást különleges típusú papírokra és nyomtatványokra, így alkalmas például orvosi rendelőkbe receptek kinyomtatására.


Készenlétben a megnövekedett terhelésre

A nyomtató méretes tároló tálcával rendelkezik, amely akár 150 lapot is képes tárolni. A készülékben prioritás-adagoló is található, amelyben más méretű papírt tárolhatsz a gyors nyomtatáshoz. Ezen felül a készülék kétoldalas nyomtatást is biztosít. Az egyes paraméterek a színes érintőképernyő segítségével könnyen beállíthatók.


A JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók új tonereket használnak, amelyek forradalmi kémiai összetételükkel emelkednek ki, ahol a festékpor minden egyes részét kemény héj és puha mag alkotja. Ez az összetétel biztosítja a tökéletes produktivitást alacsony energiafogyasztás mellett. A nyomtatás így  még gyorsabb és takarékosabb lesz kiváló minőség megőrzése mellett.



További oldalak, a teljesítmény és védelem

A kazetta elhasználódását egy oldalszámot maximalizáló intelligens technológia ellenőrzi és mindig a legjobb teljesítményt szolgáltatja a lehető legtöbb oldal kinyomtatása mellett. A nyomtató működés közben kulcsinformációkat gyűjt be a festékkazetta állapotával kapcsolatban továbbá az egyes komponensek állapotáról, amely révén képes intelligensen meghatározni azok élettartamát.


Fejlett biztonság és megosztása

A nyomtató számos funkcióval szolgál adataid védelmére és kezelésére. Könnyen beállíthatod a nyomtatóhoz való hozzáférést  az Etherneten csatlakozón keresztül. A WiFi segítségével a mobiltelefonodról is kezelheted a nyomtatást. A készülék támogatja az NFCApple AirPrint és HP ePrint mobil nyomtatás funkciókat is.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi, NFC

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 18 oldal/perc
Bemeneti tálcák 150 lap
Maximális havi kapacitás 30 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 100 lap

Méret

Magasság 236 mm
Mélység 412 mm
Szélesség 392 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fehér
Kód:  PA404g8d
Termékszám:  B4A22A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15