Oldal frissítése

HP LaserJet Pro 550 lapos tálca adagoló

HP LaserJet Pro 550 lapos tálca adagoló

Termelékenység fokozása egyszerűen telepíthető papírtálcával, amely papírújratöltés nélkül több oldal nyomtatását teszi lehetővé és két különböző típusú papírt tárolhat.

Azok számára, akik nagyobb bemeneti kapacitást és rugalmasabb adathordozó-kezelést szeretnének elérni a HP LaserJet nyomtatóval

Jellemzők

Ezzel a papíradagoló tartozékkal csökkenthető a nyomtatónál elvégzendő papírfeltöltések száma. Az 550 lapos adagolótálcáráról akár teljes papírkötegeket is felhasználhat a készülék újratöltés nélkül. A papír újratöltése nélkül több oldal nyomtatható.

Az üzletével foglalkozzon, ne a nyomtatójával. Takarítson meg időt a papírtálcák ritkább újratöltésével. Az 550 lapos papírtálca hozzáadásával a teljes bemeneti kapacitás 900 lapra növelhető, így a papír újratöltése nélkül több oldal nyomtatható.

A bővített adagolókapacitás javítja a rendelkezésre állást. Az egyének és kis munkacsoportok nagyobb hatékonysággal és kevesebb megszakítással dolgozhatnak, mivel nem kell a papírforrásokkal foglalkozniuk.

Műszaki adatok

Hordozóanyag-méretek, egyedi
A4, A5, A6, B5 (JIS)

Súly
3,7 kg

Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
381 x 357 x 131 mm

A doboz tartalma
HP LaserJet Pro 550 lapos papírtálca; Üzembe helyezési útmutató

Jótállás
Egyéves kereskedelmi jótállás

Kód:  PA404g9z
Termékszám:  D9P29A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05