Oldal frissítése

HP LaserJet Enterprise M575c

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Enterprise M575c

HP professzionális színes többfunkciós lézernyomtató, legfeljebb 30 oldal / perc nyomtatási sebességgel / perc., így nagyszerű a munkahelyi termelékenység növelése érdekében. Paraméterei alkalmasak intenzív telepítésre nagyobb vállalatoknál vagy nagyobb irodai részlegeknél. Az igényes felhasználók nagy csoportja számára hálózati hozzáféréssel pénzt takaríthat meg papírra automatikus kétoldalas nyomtatással . A nyomtató maximális nyomtatási hossza maximum 75 000 oldal / hó és 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontás. Ezért ideális jelölt egy nagyon elfoglalt nyomtatási környezetben, ahol a nyomtató egy papírt nyomtat a másik után. Az építés megfelelő méretei biztosítják, hogy nem lesz gond az irodában, hogy megtalálja a megfelelő helyet.
Alapértelmezés szerint egy pár papírtálcát kínál - egy többcélú 100 laphoz, a másik pedig 250 laphoz. Egy másik 500 lapos tálcával és nehéz hordozóval bővíthető. Professzionális színek nyomtatása széles választéApproxan - papírlapról A4-re . Támaszkodjon éles kontrasztra és élénk színekre. Nem szűnik meg még beolvasáskor sem. Töltsön be akár 100 oldalt az ADF-be , indítsa el a beolvasást, és ne aggódjon többé.
A 8 hüvelykes érintőképernyővel közvetlenül kezelheti a többfunkciós nyomtatót. A tiszta irányítási eszközök biztosítják az ellenőrzést. Ellenőrizze a színes nyomtatás használatát és költségeit. A laptopokról, okostelefonokról és táblagépekről történő nyomtatás a HP ePrint vagy az AirPrint számára könnyű az Apple család számára. Természetesen a gigabites hálózati interfész egyszerűvé teszi a nyomtató beépítését egy meglévő számítógépes hálózatba. Könnyű használni az egész vállalatot vagy a dolgozók osztályát. Ezenkívül a nyomtatónak két USB 2.0 portja van.
További információ:
Funkció:
Duplex lézer (színes) nyomtató, szkenner, másoló, fax, tűzőgép
HP ePrint, az Apple AirPrint,
Nyomtatás USB-ről
Támogatott médiaformátumok:
1. tálca: A4, A5, A6, RA4, B5 (JIS), B6 ​​(JIS), 10 x 15 cm, képeslap (JIS), képeslap DPostcard (JIS), boríték (B5, C5, C6, DL); 2. tálca: A4, A5, B5 (JIS); Opcionális 500 lapos 3. tálca: A4
Médiatípusok:
Papír (irodai, színes, fejléces, világos, sima, előre nyomtatott, perforált, újrahasznosított, durva, közepes nehéz, nehéz, nagyon nehéz, közepes fényű, fényes, nagyon fényes); borítékok, címkék, kartonpapír, fényes kártyák, fóliák, átlátszatlan filmek, egyedi
Médium súlyok:
45-120 g / m2
processzor:
800 MHz
Belső memória:
1536 MB
LCD:
8 "érintőképernyős színes kijelző
Felület:
3x USB 2.0 (2x házigazda, 1x közvetlen nyomtatáshoz)
1x LAN (10/100 / 1000Base-TX)
RJ-11
Csomagolás:
HP LaserJet Enterprise többfunkciós nyomtató M575c színárammal (beépített kétoldalas nyomtatással, beépített HP Jetdirect 10/100/1000 Base-T Ethernet nyomtatószerverrel, beépített nagy teljesítményű biztonságos HP merevlemez-meghajtó, fax, kényelmes tűzőgép)
Tápkábel
HP LaserJet festékkazetták, 1 fekete (~ 5500 oldal), egyenként: Magenta, Azure, Yellow (~ 6,000 oldal)
CD-ROM szoftverrel és dokumentációval
Telepítési útmutató, támogató szórólap
Faxkábel
Kellékek:
HP 507A, 507X festék

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés, Lapadagolóval bővíthető

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Kétoldalas automatikus lapadagoló, Automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail
Szkennelési sebesség 31 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 30 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 30 oldal/perc
Bemeneti tálcák 350 lap
Maximális havi kapacitás 75 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 250 lap

Méret

Magasság 585 mm
Mélység 555 mm
Szélesség 663 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Szürke
Kód:  PA514s1
Termékszám:  CD646A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10