Oldal frissítése

HP LaserJet Enterprise M506x

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Enterprise M506x

A HP Color LaserJet Enterprise M506x színes lézernyomtató, nagy teljesítményt és hatékonyságot biztosít használójának. Nagy sebessége, amely akár 43 oldal percenként, és terhelőképessége, amely akár 150.000 oldal havonta, teszik ezt a nyomtatót tökéletessé nagyobb irodákba, ahol mindennapi a nagyobb mennyiségű dokumentumok nyomtatása. A nagy teljesítményű processzornak és memóriának köszönhetően a dokumentum feldolgozása sokkal gyorsabb mint korábban.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató három lapadagoló tálcával rendelkezik, egy 100 és két 550 kapacitású. A nagy teljesítményről az 1.2GHz-es processzor és a bővíthető 512MB-os RAM gondoskodik. A színes 4.3" érintőképernyős LCD-vel használata nagyon egyszerű.


JetIntelligence technológia

A HP JetIntelligence technológia mögött komoly tudományos háttér rejlik. A gömb alakú szemcsék, amelyeknek a formája teljesen megegyezik, folyadékszerűen viselkednek. A "gömbök" magját puha réteg alkotja, amit végül kemény réteg zár le. Ez az összeállítás biztosítja a magas hatékonyságot és az alacsony fogyasztást a nyomtatás során.


Több oldal, nagyobb teljesítmény

Az intelligens technológia észleli a tonerkazetták kopását, és mindig a legjobb teljesítményt kínálja fel a lehető legtöbb oldal nyomtatására. Működés közben gyűjti a legfontosabb információkat a tonerkazettákról és minden alkatrészről, így reálisan megtudja ítélni annak élettartamát.



Nagy sebességű nyomtatás

Mindenkit lenyűgöz gyorsasága. Mindössze 6 másodpercen belül kinyomtatja az első fekete-fehér oldalt, és 7 másodpercen belül az első színes oldalt. Továbbá automatikus kétoldalas nyomtatás is rendelkezésre áll.


Biztonsági megoldások és megosztás

A nyomtató különböző biztonsági funkciókat kínál, adataid védelmére. Egyszerűen beállítható a nyomtatás és a nyomtató megosztása az Ethernet-en keresztül, valamint támogatja a mobileszközökről való nyomtatást NFC, HP ePrint vagy Apple Airprint.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi, NFC

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 43 oldal/perc
Bemeneti tálcák 1 200 lap
Maximális havi kapacitás 150 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 250 lap

Méret

Magasság 481 mm
Mélység 639 mm
Szélesség 418 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tápkábel, Software, Toner szett
Kód:  PA404g9p
Termékszám:  F2A70A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10