Oldal frissítése

HP HD 2300 webkamera

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP HD 2300 webkamera

Ez a gondosan kialakított HP HD 2300 webkamera számos előnnyel rendelkezik. A kamera a legtöbb videotelefonos szolgáltatással kompatibilis. Az egyszerű megosztást elősegíti, hogy Facebookra mindössze egyetlen kattintással tudsz feltölteni képeket, vagy videókat. Beépített nagyfelbontású szenzor gondoskodik a szélesvásznú képernyőhöz való illeszkedésről, valamint támogatja a HD videólejátszást (720p). A kiváló hangminőséget az irányított mikrofon biztosítja, amely csökkenti a háttérzajt. Az univerzális csipesz megkönnyíti a kamera felszerelését, valamint lehetővé teszi annak teljes, 360 fokos forgatását, illetve 30 fokos döntését.

Legfontosabb jellemzői

  • Könnyű és rendkívül kompakt mérete mellett ergonomikus kialakítása gondoskodik az egyszerű hordozhatóságról és felszerelhetőségről. 
  • HD felvétel (HD - 720p) és irányított mikrofon a tökéletes eredmény elérése érdekében
  • A Windows operációs renszerek legtöbb verziójával kompatibilis, illetve az univerzális USB 2.0 port segítségével csatlakoztatható.
 

Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás HD (1280 × 720 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Háttérzaj csökkentése

Méret & súly

Szélesség 6,9 cm
Magasság 4,75 cm
Mélység 4,3 cm
Tömeg 55 g

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Kód:  HPCP0600c
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  A5F64AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15