Oldal frissítése

HP H2800 White

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP H2800 White

Fehér, minőségi sztereó fülhallgató, beépített mikrofonnal és vezérlő kábellel = kényelem fülednek, élmény az elmédnek. Használd ki a beépített mikrofon, a fejhallgató-vezérlők és a széleskörű kompatibilitás nyújtotta kényelmet. A fejhallgató megfelelő és kényelmes választás, amennyiben kiváló hangélményre vágysz, legyen szó filmekről, zenéről, videókról vagy bármi egyébről.

A fejhallgató hangminőséget javító funkciókkal felszerelt. A kiváló minőségű hangszóróknak köszönhetően, egyedülállóan tiszta, az alacsony és magas hangok valósághű visszaadásában lesz részed, valamint nem marad el a nagyszerű hangzásélmény sem.

A párnázott fülpárna, az állítható, hajlítható gumi fejpánttal teljes kényelmet biztosít, és tökéletesen illeszkedik fejedre. A hangerő kedved szerint könnyen beállítható, közvetlenül a vezetéken.

Főbb jellemzők:

  • Beállítás közvetlenül a gubancmentes kábelen
  • Kompatibilis a legtöbb számítógéppel, táblagéppel. okostelefonnal
  • Csatlakozás: 3.5 mm-es, 4 pólusú Jack

Műszaki adatok:

Méretek:
142 x 180 x 62 mm

A csomag tartalma
Fejhallgató
Dokumentáció

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  HPCP0565b
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  F6J04AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15