Oldal frissítése

HP Ethernet 1Gb 4 portos 331T Adapter

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Ethernet 1Gb 4 portos 331T Adapter

Ezt a nagy sebességű, 4 portos hálózati kártyát többféle DL, ML és SL ProLiant szerverekhez tervezték. A megbízható hardveres megoldások gyorsabb kommunikációt, rövidebb késleltetést és alacsonyabb CPU használatot biztosítanak a hagyományos, integrált hálózati kártyákhoz képes. Portonként akár 1Gbps átviteli sebességre is képes és olyan korszerű funkciókkal rendelkezik, mint a VLAN, MSI-X és virtualizációs támogatás.

A kártya négy RJ-45 csatlakozóval van felszerelve, amelyek összesen 8Gbps átviteli duplex sebességet nyújtanak. Egy PCI-e x4 2.0 foglalatba csatlakoztatható, így kisebb számítógép házakban is elfér.


Műszaki adatok:

Interfész:
PCI-e x4 2.0

Átviteli sebesség:
10/100/1000 Mbps / s

Csatlakozók:
4x RJ-45

Speciális funkciók:
Jumbo frames
MSI és MSI-X
802.1Q VLAN
Virtualizáció
HP Sea of Sensors

Kompatibilitás:
ProLiant DL, SL, ML

Paraméterek

Tulajdonságok

Male csatlakozók PCI
Kód:  TH975e
Termékszám:  647594-B21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20