Oldal frissítése

HP Notebook Essential Messenger Case 17.3"

4,4 145 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Notebook Essential Messenger Case 17.3"

A HP Essential Messenger táska egy oldaltáska stílusú hordtáska, amely a legfeljebb 43,94 cm-es (17,3 hüvelykes) képátlójú HP üzleti célú noteszgépek számára készült.

 

Jellemzők

 

A táska ráhajtható fedőlappal és cipzáras felsőrésszel rendelkezik, így a noteszgép a táska biztonságos belsejében marad.

Névjegyek, tollak és egyéb személyes holmik tárolásához a ráhajtható fedőlap alsó felén számos cipzáras és lapos zseb áll rendelkezésre.

A két, nagy sűrűségű habszivaccsal párnázott belső rekeszben védetten elfér a noteszgép és a különféle tartozékok és dokumentumok is.

 

Műszaki adatok

 

Termék darabszáma egységenként
1

Méretek (Sz x H x M)
30,48 x 42,55 x 8,89 cm

Súly
0,77 kg

 

Tartozékok

 

Jótállás
Egy év korlátozott garancia. További támogatás 24 órában elérhető a hét minden napján, telefonon és online támogatásként is. MEGJEGYZÉS: A garanciára bizonyos korlátozások és kizárások vonatkoznak. A részletekről a HP Vevőszolgálati Központ adhat felvilágosítást.

A doboz tartalma
HP Essential futártáska
Dokumentáció

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 8,89 cm
Szélesség 42,55 cm
Magasság 30,48 cm

Max. méret

Laptop képátló 17,3 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  NO392h3
Termékszám:  H1D25AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15