Oldal frissítése

HP ENVY 13

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP ENVY 13

Řada HP Premium

HP Premium sorozat - Envy 13

A kifinomult formatervezés kivételes teljesítményt tudhat maga mögött. A valódi luxusnak nincs gyenge pontja! Ismerd meg a prémium készülékeink sorozatát, amelyet az utolsó részletig abból a célból terveztek, hogy tökéletes környezetet teremtsen.

Teljesítmény

Az egyedülálló HP Envy 13 modern, Intel Skylake architektúrával rendelkező Intel Core processzorral lett ellátva.

Memória

A nagy teljesítményű processzornak megbízható memóriára van szüksége, ezért a laptop 8GB-os DDR3L RAM-mal lett felszerelve.

Grafikus kártya

Az elfoglalt szakemberek számára az integrált Intel HD Graphics 520 grafikus kártya gyors és problémamentes szoftverfuttatást garantál.

SSD M.2 formátum

Az 512GB-os kapacitással rendelkező SSD sokkal gyorsabban fér hozzá az adatokhoz, és a laptopot is felpörgeti.


Hihetetlenül vékony

A HP Envy laptop a teljesítménye mellett luxus kivitelezéssel is büszkélkedhet. Mindössze 12.9 mm-es vastagságának rendelkező, ultravékony laptop művészien kidolgozott fémes testtel, lenyűgöző kijelzővel és háttérvilágítású billentyűzettel vesz le mindenkit a lábáról.

Působivá výdrž - až 10 hodin v plném nasazení

Lenyűgöző állóképesség - akár 9 óra teljes használat mellett

A kiváló minőségű, tükröződésmentes felülettel ellátott, 13,3”-es kijelző és a 3200 x 1800 pixeles felbontás pontosan olyan éles képmegjelenítést és élettel teli színeket garantál, mint ahogy azt a tervezők megálmodták. A továbbfejlesztett kidolgozás és a fantasztikus HP Envy technológia hosszan tartó megbízhatóságot és kivételes teljesítményt nyújt mind az irodában, mind pedig a szórakozásban.


Irigylésre méltó hangzás

A Bang & Olufsen hangszóró-páros és hang olyan hangrendszerre varázsolja a laptopodat, amely mindenféle szórakozást élethű, lélekkel teli hangzással tölt meg. A laptopod tökéletes hangzására tervezve.


Kód:  HPCN0004e2NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15