Oldal frissítése

HP EliteBook Folio 1030 G1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP EliteBook Folio 1030 G1

A HP EliteBook Folio 1030 G1 Ultrabookot nagy teljesítmény, rendkívüli tartósság és hosszú élettartam jellemzi. Az igényes felhasználók le lesznek nyűgözve a 13,3 hüvelykes kijelzőtől, amely akár 3200 × 1800 képpont felbontást biztosít, és a tükröződést gátló bevonat miatt a képernyő olvashatóságát nem befolyásolja, ha napsütésben vagy szabadban használod. A tökéletesen kidolgozott ház karcsú profilja hozzájárul az alacsony tömeghez, súlya mindössze 1,16 kg, így nem lesz megterhelő a hosszabb cipelés sem.

Főbb jellemzők

  • Minőségi fém váz
  • Erős Intel Skylake processzor
  • Tükröződésmentes kijelző nagy felbontással
  • Szupergyors SSD tároló
  • Modern C típusú USB  csatlakozó
  • Előre telepített Windows 10 Pro

Gazdaságos és erőteljes Skylake processzor

A nagy teljesítményt az Intel nagysebességű  processzorja biztosítja az Intel Turbo Boost funkció használatával. Ezenkívül a Hyper-Threading támogatás lehetővé teszi a két mag virtuális bütykölését, így négymagos számítástechnikai egységként is működhet. A grafikus teljesítményt az integrált Intel HD Graphics 515 chip biztosítja, amellyel Full HD grafikával játszhatók le például a filmek, de nem játékhoz tervezték. A laptop teljesítményét 16 GB-os DDR3L memória segíti.

Széles eszközkínálat, köztük SSD

A gyártó adataid mentéséhez 512 GB kapacitású, gyors SSD-tárolót választott, amire előtelepítették a Windows 10 Pro-t. Az ujjlenyomat-olvasó készen áll a biztonságos bejelentkezéshez, e-mail üzenetekhez és egyéb biztonsági szolgáltatásokhoz.

A külső meghajtók csatlakoztatásához, biztonsági mentéséhez vagy egyéb perifériák csatlakoztatásához egy kényelmes USB-interfész, két USB 3.0 gyorscsatlakozóval, memóriakártya-olvasóval áll rendelkezésre. Az extra gyors adatátvitelhez új, kétoldalas Type C USB csatlakozó található. További kapcsolódási lehetőségeket biztosíthat egy dokkolóállomás, amely nem szerepel a csomagban.

Hosszú állóképesség

Az energiatakarékos technológiák és a nagy kapacitású akkumulátorok használatával ez az EliteBook több órát működhet elektromos csatlakozás nélkül, így kiváló utazásótársad lesz. Élvezd a noteszgépedet akár 13 órán keresztül egyetlen töltéssel.


Kód:  HPBN2502m2NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05