Oldal frissítése

HP EliteBook 850 G4

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP EliteBook 850 G4

A népszerű EliteBook sorozat büszke képviselője a legkülönbözőbb feladatokat látja el. Az elegáns ezüst design és a karcsú kialakítás lenyűgöző kiegészíti az irodai asztalokat és az összes fontos találkozót. A belső burkolat a munka kényelmét, gyorsaságát és maximális megbízhatóságát célozza. Egy nagy fejezet a hardver és szoftver adatvédelem. Nagyon jó csatlakoztathatóság vagy jobb akkumulátor-élettartam járul hozzá az egyes tulajdonosok elégedettségéhez.

Főbb jellemzők

  • Vékony, elegáns design
  • Nagy hangsúlyt fektet az adatbiztonságra
  • Kényelmes háttérvilágítású billentyűzet
  • Legnagyobb hatótávolságú kijelző
  • Gyors lemez a gyors munkavégzéshez
  • Hatékony és erőteljes processzor
  • ujjlenyomat olvasó
  • A Windows 10 professzionális verziója

Gyors és erős

A notebook számítógépes teljesítménye mindig egy megbízható Intel processzorral van megbízva . A modelltől függően akár 16 GB memória is működik. A grafikus kártya külön vagy integrált számítógépet tartalmaz. A tárhely egy 512 GB kapacitású SDD lemezt tölt be. A mozgó alkatrészek nélkülözhető egység a lehető legmegbízhatóbb, de legnagyobb előnye a sebesség. Az operációs rendszerrel és az összes fájllal egyaránt sima és hatékony lesz.

Készen áll mindennek

A hardvereszközök sokoldalú társa. A Full HD felbontású és tükröződésmentes kijelző mindig könnyen olvasható és tükröződik. Külső VGA és DisplayPort csatlakozók érhetők el külső monitorok vagy közvetlen projektorok csatlakoztatásához. Természetesen van egy gazdag USB-port, csak a leggyorsabb USB 3.1 a laptop oldalán, valamint egy praktikus USB Type-C port. A notebook dokkolt, az internethez csatlakozik WiFi vagy kábel segítségével. Néhány modellnek van LTE modulja is.

Kényelem és biztonság

A teljes választékú billentyűzet kellemes gombnyomással biztosítja a páratlan munkakényelmet. Ez hátulról megvilágított, így a munkaterhelésnek nem kell éjjel leülnie. Az ujjlenyomat-olvasó felügyeli az adatbiztonságot, és az integrált intelligens kártyaolvasó nem veszíti el a professzionális szférát. A villamosenergia-hozzáférés nélküli hosszú utakon hosszú élettartamot élvez.

Hasznos szoftvercsomag

A teljes munkaidőben az EliteBook is programozható. Az eredeti gyártó szoftverek mind a biztonságra, mind az egyszerű adatkezelésre koncentrálnak. Érdemes megemlíteni a HP Image Assistant-ot, egy praktikus üzleti menedzsment segítőt vagy a BIOS-t hordozó HP Sure Start Gen3-ot. Számos biztonsági program vagy jelszókezelő is létezik.

Kód:  HPBN3206sNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20