Oldal frissítése

HP EliteBook 820 G4

Kiegészítők a termékhez

HP EliteBook 820 G4

A vonzó HP notebook egy vékony alvázban, egy új, vékony kialakítással készen áll a nagy munkaterhelésre. A vállalati szintű hálózatok integrálásával sokkal könnyebb lesz a vállalati hálózaton dolgozó kollégákkal való együttműködés. A hosszú élettartamú akkumulátorok biztosítják, hogy a termelékenység nem esik le az irodából vagy útközben.

Főbb jellemzők

  • Karcsú kivitel
  • Hosszú élettartamú akkumulátorok
  • Magas védelem
  • Szikragyújtású, háttérvilágítású billentyűzet
  • Bang & Olufsen prémium hangszórók

Az új generáció ereje

Ebben a modellben olyan Intel Core processzorok találhatók, amelyek nagyon gyors DDR4 memóriát támogatnak. A rendszer gyors reagálása és az adatok biztonsága egy rendkívül gyors, 512 GB-os kapacitású lemezről gondoskodik. Az alkalmazott lemez mozgó alkatrészeinek hiánya nemcsak a csendes működéshez jótékony hatást fejt ki, hanem kiküszöböli a nemkívánatos sokkok által okozott adatvesztés lehetőségét is.

Széles csatlakozási lehetőségek

Csatlakozhat a vállalati hálózathoz mind a WiFi, mind az AC szabvány szerint. Az egyéb perifériák a nagysebességű USB 3.0 bemeneteket, a legújabb USB Type-C vagy Bluetooth modult használhatják. Csatlakoztassa a kivetítőt vagy más monitort a DisplayPorton keresztül. Az irodában az összes periféria készen áll a munkára, és arra vár, hogy a laptop csatlakoztatható legyen a dokkoló csatlakozóján keresztül. Van egy memóriakártya-olvasó, amely támogatja a leggyakrabban használt memóriakártyákat (SD, SDHC, SDXC).

Biztonsági jellemzők

Az általános biztonsági szintet több biztonsági asszisztens biztosítja ujjlenyomat-olvasó formájában.A HP Sure Start technológia védelmet nyújthat a BIOS támadásaival szemben, és kártérítéssel javíthatja.

Nincs várakozás

A notebook kicsomagolása után azonnal elkezdheti használni az előtelepített Microsoft Windows 10 Pro operációs rendszert.

Kód:  HPBN3103oNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15