Oldal frissítése

HP EliteBook 1040 G3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP EliteBook 1040 G3

HP Premium - EliteBook 1040 sorozat

Kifinomult kialakítás és kivételes teljesítmény. A valódi luxusnak nincs gyenge oldala. Ismerje meg a legnagyobb odafigyeléssel tervezett prémium készülékeket, hogy tökéletes környezetet teremtsen.

Teljesítmény

Az egyedülálló HP EliteBook modern Intel Core processzorral rendelkezik Intel Skylake platformon.

Memória

Az erős processzornak együtt kell működnie a megbízható memóriával, így a számítógép 8 GB DDR4 RAM-mal rendelkezik.

Grafikus kártya

A beépített Intel HD Graphics 520 grafikus kártya biztosítja a zökkenőmentes és gyors működést az elfoglalt szakemberek számára.

SSD

Akár 512 GB kapacitással, az SSD-k gyorsabban hozzáférhetnek az adatokhoz, és felgyorsítják az egész számítógépet.

Stílusos munkatárs

A vékony, stílusos és tartós HP EliteBook 1040 notebook, amely csúcsminőségű billentyűzettel és polírozott alvázzal rendelkezik, amelyet gyémánttal vágtak CNC gépen, mindig hű munkatársa lesz.

HP EliteBook 1040

Nagy munkaterhelésre tervezték

A HP EliteBook 1040 Ultrabookot nagy teljesítmény, rendkívüli tartósság és hosszú élettartam jellemzi. Az igényes felhasználók le lesznek nyűgözve a 14" Full HD kijelzőtől. A tükröződést gátló bevonat miatt a képernyő olvashatóságát nem befolyásolja, ha napsütésben vagy szabadban használod. A tökéletesen kidolgozott ház karcsú profilja hozzájárul az alacsony tömeghez, súlya mindössze 1,5 kg, így nem lesz megterhelő a hosszabb cipelés sem.

Zvuk z dílny Bang & Olufsen

A hang, ami irigység tárgya lesz

A HP Elitebook 1040 Skype for business tanúsítvánnyal, Bang & Olufsen hangrendszerrel, HP zajcsökkentő szoftverrel és HP Clear Sound Amp technológiával rendelkezik. Nagyszerű együttműködési környezetet nyújt, bárhol is dolgozol.

Adat- és eszközvédelem

Akár az irodában, akár azon kívül dolgozol, az adatok, az identitás és a számítógép jogosulatlan használat elleni védelméhez segítséget nyújt a többkomponensű vállalati szintű hitelesítés, beleértve az ujjlenyomat-olvasót, a SmartCard-olvasót és a TPM-t.


Kód:  HPBN2503gNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05