Oldal frissítése

HP Elite x3 Anti-Shatter Glass Screen Protector

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Elite x3 Anti-Shatter Glass Screen Protector

A HP Elite x3 képernyőjét a legkeményebb igénybevétel mellett is megóvhatja a HP Elite x3 törésmentes üveg képernyővédővel, amely maximális védelmet biztosít a képernyő számára 9 H keménységig, miközben teljes mértékben megőrzi az érintőképernyő interaktivitását.

Jellemzők

A védő ellenáll az ujjlenyomatoknak és foltoknak, és segít megóvni a HP Elite x3 képernyőjét a karcolásoktól és sérülésektől.

Szükség szerint használható és eltávolítható, az öntapadó hátlap nem hagy nyomot. A mellékelt törlőkendővel és ékkel egyszerűen tisztítható a képernyő és kisimíthatók a buborékok.

Nincs szükség vágásra vagy átméretezésre, és a lekerekített szűrő mellett a kamera, a hangszórók és a bemeneti portok zavartalanul használhatók.

Az egy éves korlátozott jótállás mellett nyugodtan alhat.

HP Elite x3, kompatibilis a HP Elite x3 géppel.

Műszaki adatok

Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
142,28 x 78,66 mm

A doboz tartalma
Törésmentes üveg képernyővédő; Dokumentáció.

Jótállás
Mindegyik kiegészítőre egy év korlátozott jótállás érvényes. A műszaki támogatás a hét minden napján, napi 24 órában érhető el telefonon, illetve online támogatási fórumokon. Bizonyos korlátozások és kizárások lehetnek érvényesek.

 

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Keménység 9H
Kód:  HPCT2c
Termékszám:  W8W94AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20