Oldal frissítése

HP Elite x2 1012 G1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Elite x2 1012 G1

Az érintőképernyős laptop praktikus eszköz, ha egyetlen gépet szeretnél a suliba és zenehallgatásra. A tabletek specifikációi eltérőek, ennek okán egyetlen modell sem univerzális.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Elite x2 1012 G1 érintőképernyős notebook kijelzője?

A tablet PC monitorjának mérete 12,01 cm. A 14"-tól kisebb méretű monitor elsődlegesen a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ráadásul érintőképernyős, így még egeret sem kell venned.

A(z) HP Elite x2 1012 G1 hibrid laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kimagasló hordozható számítógép fontos része. Sokkal kardinálisabb a processzor konkrét sorozata, mint a puszta teljesítménye, amit a magok száma és órajele ad meg. Az Intel letisztult és logikus felosztást dolgozott ki. A CPU-kat a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig számmal jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet táblagépekhez gyártanak. Nagyon hasonló besorolást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a legerősebbek, amelyek fokozatosan lecserélik az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb gyorsaságot fejez ki. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett mértek. Az érték egy mutató a processzor teljesítményének meghatározásához. A notebookok jelentős része 25 W érték alatt marad, nagyobb értékeket elsősorban a kimagasló teljesítményű notebookoknál láthatunk.

A videokártyák (GPU) hierarchiája ehhez hasonló. A dedikált grafikus kártyák jellemzően nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a processzorba építettek. A magasabb kategóriába tartozó csipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a régebbiek. A memória mérete a grafikus kártya teljesítményének jelentős tulajdonsága. Filmezéshez és böngészéshez elegendő körülbelül 2 GB RAM . Ha olykor-olykor gyakrabban játszol FPS játékokat, akkor az alap a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál is nagyobb grafikus memória javasolt.

A(z) HP Elite x2 1012 G1 hibrid laptop HDD és RAM mérete

A RAM-ok nagyságát a felhasználás célja alapján válaszd ki. A leglassabb laptopok/tabletek 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az alapfelszereltségű gépek ismérve, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. A filmeket és alkalmazásokat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren raktározhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló merevlemez. Jelentősen gyorsabb és tartósabb, mint a klasszikus HDD. A HDD jelenti az egyszerű winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kombinációja azzal az eltéréssel, hogy az SSD része a HDD blokkhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó tipikusan olyan laptopoknál használható, amelyek két HDD csatlakozóval rendelkeznek. A master SSD a másodlagos pedig az egyszerű HDD. A csomagolás tartalma: Érintőképernyő, Operációs rendszer, Memóriakártya olvasó, Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó és Windows INK.

Kód:  HPBN2506sNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15