Oldal frissítése

HP Elite 90W TB3 Dock

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Elite 90W TB3 Dock

A HP Elite Thunderbolt 3[1] 90 W-os dokkoló segítségével rendkívül hatékony és korszerű munkaterületet alakíthat ki átfogó készülék-, kijelző- és hálózati kapcsolattal, és a töltésről is gondoskodhat.

Jellemzők

Sok eszközt kell csatlakoztatnia? Semmi probléma. Egyszerre akár 10 eszközt is csatlakoztathat a portokon keresztül, amelyek között megtalálható egy Thunderbolt™ 31 (Display Port™ 1.2- és USB 3.1 Gen 2-támogatással), négy USB 3.0, RJ-45, VGA, kombinált audiocsatlakozó és két további Display Port™ port.

Gyorsan feltöltheti HP EliteBook noteszgépét egy nehéz nap után a hatékony töltőállomás segítségével, amely közvetlenül egy Thunderbolt™ 3-tápkábelen keresztül biztosítja az áramellátást.

A karcsú és hatékony megoldást elhelyezheti az iroda egy jól látható pontján, vagy elrejtheti, hogy helyet szabadítson fel munkaterületén. Bárhogy is tesz, az összegubancolódott kábelek miatt biztosan nem kell aggódnia.

A két UHD/4K kijelző támogatásával magas szintre emelheti a párhuzamos feladatvégzést, amelyek a rendkívül gyors szélessávú kapcsolaton keresztül azonnal készen állnak a projektek összes színének és részletének megjelenítésére, amint csatlakoztatja őket a dokkolóegységhez.

Kompatibilis a következőkkel: HP ProBook x360 11 G1 EE; HP Elite X2 1012 G2; HP EliteBook x360; HP Elite x2 1012 G1 táblagép; HP EliteBook Folio G1

Műszaki adatok

Súly
220 g

Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
23 x 5,7 x 1,75 cm

A doboz tartalma
HP Elite 90 W-os Thunderbolt 3 dokkolóegység; Thunderbolt/hálózati tápkábel; 90 W-os váltóáramú tápegység; dokumentáció

Jótállás
Egyéves korlátozott garancia.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 20,31 cm
Magasság 1,75 cm
Mélység 5,69 cm
Tömeg 220 g
Kód:  HPBP3001p
Termékszám:  1DT93AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05