Oldal frissítése

HP DIMM 4GB DDR4 2400 MHz

27 290 Ft

HP DIMM 4GB DDR4 2400 MHz

Bővítse üzleti célú HP számítógépe lehetőségeit, és növelje annak teljesítményét, illetve az alkalmazások sebességét a HP kis fogyasztású, nagy sebességű DDR4 memóriáival.

Jellemzők

Rugalmas, gyorsan méretezhető

A villámgyors, energiatakarékos és az igényeknek megfelelően méretezhető memóriával lerövidítheti az üzembe helyezési időt, gördülékenyebbé teheti a rutinműveleteket, több programot futtathat párhuzamosan, és könnyedén válthat közöttük.

A HP által tesztelve

Biztosíthatja a megfelelő memóriajellemzőket, ha HP márkájú memóriával bővíti rendszerét, amely tesztekkel alátámasztva biztosít zökkenőmentes rendszerszintű integrációt a HP számítógépekkel.

A HP támogatásával

Befektetését olyan világszínvonalú korlátozott jótállással védheti, amilyen számítógépéhez is jár.

Műszaki adatok

Hardverkompatibilitás
Kompatibilis a következőkkel: HP EliteOne 800: G3 mini asztali számítógép, G3 kis helyigényű számítógép, G3 torony kialakítású számítógép; HP ProDesk 400: G3 mini asztali számítógép, G4 mikrotorony számítógép, G4 kis helyigényű számítógép; HP ProDesk 480: G4 mikrotorony számítógép; HP ProDesk 600: G3 mini asztali számítógép, G3 mikrotorony számítógép, G3 kis helyigényű számítógép;

Súly
15,47 g

Méretek (Sz x H x M)
3 x 6,9 x 0,39 cm

A doboz tartalma
Memória
Dokumentáció

Jótállás
Az opciókra vonatkozó korlátozott jótállás egy (1) éves korlátozott cserealkatrész-jótállás bármely HP márkájú vagy Compaq márkájú opcióra vonatkozóan (HP-opciók). Ha HP-opciója egy HP-hardvertermékbe van telepítve, a HP jótállást biztosíthat a HP-opciókra vonatkozó korlátozott jótállási időszakra vagy azon HP hardvertermék hátralévő korlátozott jótállási idejére, amelybe a HP opció telepítve van, attól függően, hogy melyik időszak a hosszabb, de egyik sem lépheti túl a HP-opció vásárlásától számított három (3) évet.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM
Memória modul PC4-19200

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 1 db
Modulok a csomagolásban 1x4GB

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz
Időzítés CL15
Időzítés 15
Áteresztőképesség 19 200 MB/s

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők Unbuffered
Világítás színe Megvilágítás nélkül
RGB vezérlés Nem támogatja
Kód:  HPBP5151i2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Z9H59AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10