Oldal frissítése

HP Deskjet Ink Advantage 5575 All-in-One

4,8 63 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Deskjet Ink Advantage 5575 All-in-One

Követelmények a jó nyomtató most már nagyon magas. Nyomatminőségi nincs szükség drága lézer nyomtató gyakran elegendő szokásos tintasugaras nyomtató. HP Deskjet Ink Advantage 5575 párosul a széles körű használatát és a megfizethetőség elsősorban jellemzi a kiváló nyomtatási fényképek és dokumentumok kiváló minőségben. Amellett, hogy a nyomtatási eszközöket is szkennelhet dokumentumokat vagy másolat.


Több munka, kevesebb helyigény

Egy intuitív 5,5 cm-es LCD kijelző könnyen és gyorsan létre a nyomtatási, beolvasási és másolni. Mivel a nagy sebesség akár 12 ppm-et./ Min fekete 8 oldalon./ Perc színes, akkor a dokumentumokat kész, nincs idő.


Egyszerű nyomtatás mobil eszközök

Egy egyszerű beállítási nyomtató akkor csatlakozni egy mobil eszköz az egyszerű nyomtató vezérlő közvetlenül a smartphone vagy tabletta. Hála a mobil alkalmazás HP All-in-One Printer Remote hozzáférést biztosít a nyomtatási feladatok kezelését és beolvasás, mint értékelni fogja, ha van ilyen. az úton.


Kiváló minőségű nyomtatás

A HP Deskjet 5575 nyomtató kiváló minőségben nyomtathat szegély nélküli fényképeket és lézerminőségű dokumentumok kiváló élességet. Ha gyorsan nyomtathat fényképeket a beépített fotópapírtálcát lehetővé teszi, hogy nyomtatási kép méret 10 x 15 cm-es, kiváló minőségű és megváltoztatása nélkül papírt.


Alacsony költségű nyomtatás

Az automatikus kétoldalas nyomtatás csökkenti a papír fogyasztást akár felére HP tintapatronokkal örökre búcsút magas költségek. Deskjet 5575 is van egy csendes mód, amely lehetővé teszi, hogy működjön együtt a nyomtató, nem törődve mások.



csomag tartalma

  • A HP DeskJet Ink Advantage 5575
  • HP 651 fekete tintapatron (600 oldal)
  • HP 651 háromszínű tintapatron (300 oldal)
  • szoftver CD
  • Beállításához szükséges utasításokat
  • tápkábel

Paraméterek

Típus

Funkció

Jellemzők Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Szkennelés

Szkennelési sebesség 4 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 22 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 21 oldal/perc

Méret

Magasság 156 mm
Mélység 410 mm
Szélesség 454 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Csomag tartalma

A csomag tartalma Tintapatronok, Tápkábel, Software
Kód:  PA006f8
Termékszám:  G0V48C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20