Oldal frissítése

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence

4,6 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence

A HP Color LaserJet Pro  MFP M477fdw színes lézernyomtató kiváló teljesítményt és hatékonyságot kínál, mindezt kompakt kivitelezésben. A 27 oldal percenkénti sebességével, és a havi akár 50.000 nyomtatható oldallal tökéletes a nagyon gyakori nyomtatáshoz is. A készülék faxolásra, dokumentumok szkennelésére és másolására is alkalmas, és van egy funkció, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást WiFi hálózaton keresztül közvetlenül a mobil eszközről.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató tágas, 250 lap kapacitású fiókkal rendelkezik. Van egy kézi adagolónyílása, amellyel egyszerűen szkennelhetsz vagy másolhatsz egyszerre több dokumentumot is. A kétoldali nyomtatás lehetőségét is kínálja, amely kategóriájában a leggyorsabb. Az egyes paramétereket a színes érintőképernyőn választhatod ki.


JetIntelligence technológia

A nyomtató az új JetIntelligence technológiás tonerrel van felszerelve, amelyet úttörő kémiai összetétel jellemez, ahol minden részecske egyforma méretű és felépítésű, a puha, festéket is tartalmazó magot kemény héj borítja. Ez az összetétel biztosítja a hatékonyságot és az alacsony fogyasztást a nyomtatási folyamat során. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, miközben a magas minőségi követelményeknek is megfelel.


Sokoldalúság, teljesítmény és védelem

Az intelligens teljesítmény-maximalizáló technológia észleli a toner-rendszer elhasználódását, és mindig a legjobb teljesítményt hozza ki a tonerből, hogy annyi oldalt nyomtasson, amennyit csak lehet. Működés közben a nyomtató begyűjti a legfontosabb információkat a tonerek és a többi alkatrész állapotáról, hogy intelligensen befolyásolhassa azoknak élettartamát.



Multifunkcionális használat

A beépített szkenner maximális felbontása 1200 DPI, amely nagyon gyors beolvasásra képes, akár 26 oldalt percenként. Közvetlenül e-mail-be, hálózati mappába vagy felhőbe is tudsz szkennelni. Az USB-csatlakozó lehetővé teszi dokumentumok nyomtatását közvetlenül pendrive-ról.


Fejlett biztonság és megosztás

A nyomtató különböző funkciókat kínál, hogy megfelelően biztosítsa az adatok kezelését. Könnyű beállítani a nyomtatást és a nyomtató megosztását a beépített Ethernet és WiFi interfészen keresztül. Sőt, az NFC-nek köszönhetően meg van a lehetőséged arra, hogy mobil eszközről nyomtass.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés, Lapadagolóval bővíthető

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi, NFC

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Kétoldalas automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail
Szkennelési sebesség 26 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 27 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 27 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 50 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 400 mm
Mélység 472 mm
Szélesség 416 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, USB kábel, Tápkábel, Toner szett
Kód:  PA498y26f
Termékszám:  CF379A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15