Oldal frissítése

/HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn JetIntelligence

4,6 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

/HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn JetIntelligence

A HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn színes lézernyomtató kiváló teljesítményt és termelékenységet nyújt egy kompakt vázba csomagolva. A nagy sebességű nyomtató 27 oldalat képes nyomtatni percenként, és havi terhelése elérheti az akár 50.000 nyomtatható oldalt is, így egy nagyterhelésű nyomtatóról beszélhetünk. A készülék lehetőséget nyújt arra, hogy faxolásra, szkennelésre és másolásra használja, és dokumentumait egy csatlakoztatott USB meghajtón tárolja.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató rendelkezik egy tágas fiókkal, amely legfeljebb 250 lapot képes tárolni. A készülék része továbbá egy kézi adagoló amely egyszerűsíti a szkennelést, képességeinek köszönhetően az eszköz kategóriája leggyorsabbjai közé tartozik. Az egyes paraméterek kiválasztásához segítséget nyújt a színes érintőképernyő.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence technológiát jellemzi az úttörő kémiai összetétel, ahol minden részecske tartalmaz egy kemény héjat és egy puha magot. Ez a készítmény biztosítja a magas teljesítményt és az alacsony fogyasztást a festék rögtése során. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, miközben a minőség garantáltan magas marad.


További oldalak, teljesítmény és védelem

Intelligens technológiájának köszönhetően az eszköz jelzi festékpatronai kopását, valamint a rendszer állapotát, így eszköze mindig a legjobb teljesítményt nyújtja. Működés közben a nyomtató gyűjti a legfontosabb információkat a festékkazettáról, valamint a gép alkatrészeinek állapotáról, intelligensen meghatározva ezáltal annak élettartamát.



Multifunkcionális használat

Beépített szkennerének maximális felbontása 1200 DPI egy nagyon gyors szkennelést biztosít, akár percenként 26 oldalt. Közvetlenül beolvashatja e-mailjeit, hálózati mappáit, vagy adatait a felhőből. Az USB-csatlakozó lehetővé teszi dokumentumai nyomtatását közvetlenül a flash meghajtóról


Fejlett biztonság és megosztása

A nyomtató különböző funkciói által megfelelően biztosítja és kezeli adatait. Könnyen beállítható a nyomtatás azon képessége, hogy megossza adatait a beépített Ethernet interfésznek köszönhetően. Ez könnyedén kezelhetővé válik a HP Web Jetadmin alkalmazáson keresztül.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Kétoldalas automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail
Szkennelési sebesség 26 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 27 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 27 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 50 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 400 mm
Mélység 472 mm
Szélesség 416 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér
Kód:  PA498y26e
Termékszám:  CF378A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05