Oldal frissítése

HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence

A HP Color LaserJet Pro MFP M277n színes lézernyomtató kiváló teljesítményt és termelékenységet nyújt egy kompakt vázba csomagolva. A nagy sebességű készülék 18 oldalat képes percenként nyomtatni, havi terhelése eléri az akár 30.000 oldalt, így az eszköz ideális nagyobb mennyiségű iratok nyomtatásához. A készülék lehetőséget nyújt a dokumentumok szkenneléséhez és másolásához, amelyeket akár csatlakoztatott USB meghajtóján is tárolhatja.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató rendelkezik egy tágas fiókkal, amely legfeljebb 150 lapot képes tárolni. Rendelkezik egy kézi adagolóval, amely által a nagyszámú dokumentumok szkennelése és a másolása egyszerűvé válik. Az egyes paraméterek kiválasztásához, a színes érintőképernyő nyújt segíséget.


A JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók új típusú tonereket használnak, amelyeket az úttörő kémiai összetétel jellemez, ahol minden festékrészecskét egy kemény héj és egy puha mag alkot. Ez a készítmény biztosítja a magas hozamot és az alacsony fogyasztást a festék rögzítése során. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, miközben a magas minőség garantált marad.


További oldalak, teljesítmény és védelem

Intelligens technológiája, amely maximalizálja a nyomtatható oldalak számát, észleli a festékpatronok kopását, így az eszköz mindig a legjobb teljesítményt képes nyújtani. Működés közben a nyomtató gyűjti a legfontosabb információkat a festékkazetta és alkatrészei állapotáról, intelligensen meghatározva ezzel annak élettartamát.



Multifunkcionális használat

A beépített szkenner maximális felbontása 1200 DPI, dokumentumolvasási sebessége pedig rendkívül gyors 18 oldal percenként. Iratait képes beolvasni közvetlenül e-mailen keresztül, hálózati mappáiből vagy a felhőből. Az USB-csatlakozója lehetővé teszi dokumentumai nyomtatását közvetlenül a flash meghajtójáról.


Fejlett biztonság és megosztás

A nyomtató különböző funkciói lehetővé teszik, hogy megfelelően biztosítsa és kezelje adatait. Könnyen beállítható a nyomtatás és azon képessége, hogy a nyomtatót a beépített Ethernet interfészen keresztül kezelje. Az eszköz továbbá támogatja a HP ePrint és az Apple AirPrint alkalmazásokat is.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Scan-to-E-Mail
Szkennelési sebesség 21 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 18 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 18 oldal/perc
Bemeneti tálcák 150 lap
Maximális havi kapacitás 30 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 100 lap

Méret

Magasság 322 mm
Mélység 384 mm
Szélesség 420 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma USB kábel, Tápkábel
Kód:  PA498y22
Termékszám:  B3Q10A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20