Oldal frissítése

HP Color LaserJet Pro MFP M274n JetIntelligence

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Color LaserJet Pro MFP M274n JetIntelligence

A HP Color LaserJet Pro MFP M274n színes lézernyomtató kiváló teljesítményt és termelékenységet nyújt kompakt kialakításban. Nagy sebességű, így akár 18 oldal  is nyomtatható vele percenként. Havi akár 30.000 oldalas kapacitásával a nyomtató megfelel a nagyon gyakori nyomtatáshoz. A készülék lehetőséget nyújt a dokumentumok scannelésére és fénymásolására, valamint azok csatlakoztatott USB meghajtón való tárolására.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató tágas fiókkal rendelkezik , amelybe akár 150 lap is belefér. Van egy kézi adagoló is nagyszámú dokumentumok egyszerű szkenneléséhez vagy másolásához . Az egyes beállítások kiválasztásához a színes érintőképernyőt használhatjuk.


JetIntelligence technológia

JetIntelligence technológiás nyomtatók újfajta, úttörő kémiai összetételű tonert használnak, ahol minden festékrészecske egy kemény héjból és egy puha magból áll. Ez az összetétel biztosítja a magas hozamokat és az alacsony energiafogyasztást a nyomtatás során. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, mint valaha, mégis kiváló minőségű.


További oldalak, teljesítmény és védelem

Az intelligens maximalizáló technológia, ha a patronrendszer kopását észleli, mindig a legjobb teljesítményt biztosítja, hogy a lehető legtöbb oldalt nyomtathassuk. Működés közben a nyomtató összegyűjti a legfontosabb információkat a festékkazetta, és minden alkatrész állapotáról, és intelligensen meghatározza azok élettartamát.



Multifunkcionális használat

A beépített szkenner 1200 DPI-s maximális felbontásával nagyon gyors, akár 18 oldal/perces olvasási sebességre is képes. Scannelhetsz közvetlenül e-mailbe, hálózati mappákba vagy felhő tárhelyre.  Az USB-csatlakozó lehetővé teszi a nyomtatást közvetlenül flash meghajtókról is.


Fejlett biztonság és megosztás

A nyomtató különböző funkciókat kínál adataid biztonságos kezeléséhez. Könnyen beállítható a nyomtatás és a nyomtató megosztása a beépített Ethernet felület segítségével. Az eszköz támogatja a HP ePrint mobil nyomtatást és Apple AirPrint-et.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Scan-to-E-Mail
Szkennelési sebesség 21 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 18 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 18 oldal/perc
Bemeneti tálcák 150 lap
Maximális havi kapacitás 30 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 322 mm
Mélység 384 mm
Szélesség 420 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tápkábel, Software, Toner szett
Kód:  PA498y19
Termékszám:  M6D61A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10