Oldal frissítése

HP Color LaserJet Enterprise M553n JetIntelligence

4,0 1 értékelés
187 990 Ft

HP Color LaserJet Enterprise M553n JetIntelligence

A HP Color LaserJet Enterprise M553n nagy színes lézernyomtató professzionális teljesítményt és produktivitást kínál. A 38 oldal / perc sebességgel és legfeljebb 80 000 oldal / hó sebességgel a nyomtató nagyobb méretű, nagy mennyiségű nyomtatott dokumentummal dolgozó irodák számára lehet hasznos. Hatékony processzorának és nagy memóriájának hála a dokumentumok feldolgozása nagyon gyors.


Bírja a nagy terhelést

A nyomtató rendelkezik két tálcával, 100 és 550 lap kapacitással. A nagy teljesítményű 1.2 GHz-es processzor és 1 GB memória bővíthető. Az egyszerű kezelhetőség érdekében négysoros LCD kijelző és 10 billentyűs billentyűzet áll rendelkezésre.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók új festékeket használnak áttörő kémiai összetétellel, ez a kompozíció biztosítja a magas teljesítményt és alacsony energiafelhasználást a festékhasználat során. A nyomtatás gyorsabb és gazdaságosabb, miközben magas színvonalat biztosít.


Még több oldal, jó teljesítmény és biztonság


Intelligens technológiája érzékeli a tintapatron kopását, és mindig a legjobb teljesítményt nyújtja a lehető legtöbb oldal nyomtatásához. Működés közben a nyomtató a festék- összetevők kulcsfontosságú állapotinformációit összegyűjti, hogy intelligensen meghatározhassa a tintasugár élettartamát.



Nagy sebességű nyomtatás

Teljesen elégedett leszel a nyomtató gyors működésével, már az első alkalommal amikor egy fekete-fehér dokumentumot 6 másodperc alatt kinyomtat neked, s a színes sem tart sokkal tovább. A nyomtató bekapcsolása is gyors.


Fejlett biztonság és megosztás

A nyomtató számos olyan funkciót kínál, amelyek tökéletesen biztosítják és kezelik az adataidat. Könnyen beállíthatod a nyomtatást és a nyomtató megosztását a beépített Ethernet interface segítségével. A készülék támogatja a HP ePrint mobilról való nyomtatást és az Apple Airprint alkalmazást is.

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Nyomtatási szín Szines
Rendeltetés Irodába

Funkció

Jellemzők Lapadagolóval bővíthető, Külön színes patronok

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma 10 × 15 cm
Boríték formátuma B5, 76 mm-es pénztárszalag

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás 1200 x 1200 DPI
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 38 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 38 oldal/perc
Bemeneti tálcák 550 lap
Maximális havi kapacitás 80 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 250 lap

Méret

Magasság 399 mm
Mélység 479 mm
Szélesség 699 mm
Tömeg 27 kg

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tápkábel, Software, Toner szett
Kód:  PA514s8d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  B5L24A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15