Oldal frissítése

HP Color LaserJet Enterprise M553dn JetIntelligence

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Color LaserJet Enterprise M553dn JetIntelligence

A nagy teljesítményű HP Color LaserJet Enterprise M553dn színes nyomtató professzionális teljesítményre és termelékenységre képes. A nagy sebesség 38 oldalt jelent percenként, és 80.000 oldalt havonta. A nyomtatható oldalak száma megfelel a nagyobb irodák nyomtatási igényeinek. Az erős processzor és nagy memória nagyon gyors dokumentum feldolgozást eredményez.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató két tágas tároló tartállyal rendelkezik. Ezek kapacitása 100 és 550 lap. A nagy teljesítményű processzor 1,2 GHz-es frekvencián működik és az 1 GB RAM is bővíthető. Az egyszerű műveletet a négysoros színes LCD kijelző és a billentyűzet biztosítja.


JetIntelligence technológia

Az JetIntelligence nyomtatók újfajta tonerrel rendelkeznek, amelyek z úttörő kémiai összetétellel készültek, minden festék részecske tartalmaz egy kemény héjat és puha magot. Ez a készítmény biztosítja a magas hozamot és az alacsony fogyasztást. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, miközben a minőség is magas marad.


További oldalak, teljesítmény és védelem

Az intelligens szegély maximalizálás technológia észleli a patron rendszer kopását és mindig legjobb teljesítményt biztosítja. Működés közben a nyomtató gyűjti a legfontosabb információkat a festékkazettáról az alkatrészek állapotáról, ami meghatározza annak élettartamát.



Nagy sebességű nyomtatás

A nyomtató gyorsaságával biztosan elégedett leszel. Az első monokróm dokumentum nyomtatása mindössze hat másodpercet, a színesé 7 másodpercet igényel. Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a gyors kétoldalas nyomtatás is rendelkezésre áll.


Fejlett biztonság, megosztás

A nyomtató különböző funkciókat kínál, hogy megfelelően biztosíthasd és kezelhesd adataidat. A könnyű kezelhetőség mellett az Ethernet segítségével való megosztás is előny. Az eszköz támogatja a HP ePrint  és Appe AirPrint mobil alkalmazásokat.

 

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Next Business Day (NBD) szolgáltatás

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Lapadagolóval bővíthető

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 38 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 38 oldal/perc
Bemeneti tálcák 550 lap
Maximális havi kapacitás 80 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 250 lap

Méret

Magasság 399 mm
Mélység 479 mm
Szélesség 699 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tápkábel, Software, Toner szett
Kód:  PA514s8e
Termékszám:  B5L25A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05