Oldal frissítése

HP CF300A No. 827A fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP CF300A No. 827A fekete

A HP 827 LaserJet nyomtatási kellékanyagok folyamatosan magas szintű üzleti termelékenységet biztosítanak. A HP ColorSphere technológia segítségével kiváló minőségű üzleti dokumentumokat nyomtathat fényes, fényképminőségű színekkel. Kerülje el az idő- és kellékanyag-pazarlást a megbízható eredeti HP tonerkazetták segítségével.

Jellemzők

Készítsen kiváló minőségű üzleti dokumentumokat és marketinganyagokat a HP ColorSphere technológiát alkalmazó eredeti HP tonerkazetták használatával. Egyenletes, nyomdai minőségű eredmények a legkülönbözőbb, professzionális irodai nyomtatáshoz tervezett lézerpapírokon.

Alacsony nyomtatási költségek változatlan termelékenység mellett. A HP Color LaserJet tonerkazetták egyenletes, folyamatos nyomtatást biztosítanak. A kivételes megbízhatóságra tervezett kazettákkal elkerülheti az elpazarolt kellékanyagokat és költséges késedelmeket.

A HP Web Jetadmin szolgáltatással nyomon követheti a kazetták használatát. A lezárás automatikus eltávolítása megkönnyíti és felgyorsítja a behelyezést.

Az eredeti HP tonerkazettákkal energiát és erőforrásokat takaríthat meg. Az előre telepített patronoknak köszönhetően kevesebb a csomagolási hulladék, és a HP Planet Partners program keretében visszaküldött kazettákat felelősségteljesen újrahasznosítjuk.

Műszaki adatok

Nyomtatási kellékek színe
Fekete

Nyomtatási technológia
Lézer

Oldalkapacitás (fekete-fehér)
29 500 oldal

Lapteljesítmény – lábjegyzet
Becsült átlagos kapacitás az ISO/IEC 19798 szabvány alapján. A tényleges kapacitás a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően számottevően változhat. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Üzemeltetési követelmények

Működésihőmérséklet-tartomány
15–27 °C

Tárolási hőmérséklet tartomány
-20–40 °C

Tárolási páratartalom
10–95% relatív páratartalom

Méret és súly

Csomag mérete (sz x h x m)
584 x 130 x 195 mm

Csomag súlya
1,55 kg

Tartozékok

Jótállás
A HP Prémium garanciális védelme. Ez a HP-termék anyagában és kidolgozásában is garantáltan hibátlan.

A doboz tartalma
Tonerkazetták
Újrahasznosítási útmutató

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Csomagolás Egyszínű
Kód:  SE311o7
Termékszám:  CF300A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15