Oldal frissítése

HP CF232A No. 32A

4,7 6 értékelés
44 790 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 44 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 42 550 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 40 310 Ft/db

HP CF232A No. 32A

A JetIntelligence technológiás eredeti HP képalkotó hengerek használatával elkerülheti a költséges újranyomtatásokat, és minden eddiginél több oldalt nyomtathat. Az innovatív, csalás elleni technológiával biztosíthatja a problémamentes működést és az elvárt HP-minőséget.

Jellemzők

Biztos lehet benne, hogy többet hozhat ki befektetéséből. A JetIntelligence technológiás eredeti HP képalkotó hengerek használatával minden eddiginél több oldalt nyomtathat. Egyszerűen nyomon követheti a még kinyomtatható oldalak számát, így biztos lehet benne, hogy az elvárt minőséget kapja.

A HP LaserJet Pro által biztosított sebességgel és minőségben nyomtathat. A JetIntelligence technológiás eredeti HP képalkotó hengerek problémamentesen használhatók HP nyomtatójával vagy MFP készülékével. Egyenletes, professzionális minőséget érhet el, és elkerülheti az újranyomtatást.

Az exkluzív, csalás elleni technológia segítségével megvédheti vállalkozását a hamisított festékkazettáktól. Az innovatív technológiának köszönhetően kézben tarthatja a költségeket, továbbá fenntarthatja a HP LaserJet Pro nyomtatók és MFP készülékek magas minőségi színvonalát.

Még több nyomatot készíthet HP LaserJet Pro nyomtatójával vagy MFP készülékével. Egyenletes, lenyűgöző minőségre számíthat a JetIntelligence technológiás eredeti HP képalkotó hengerek használatával, amelyekkel gondoskodhat befektetése védelméről, és a legtöbbet hozhatja ki nyomtatójából.

Műszaki adatok

Nyomtatási kellékek színe
Fekete

Nyomtatási technológia
Lézer

Oldalkapacitás (fekete-fehér)
23 000 oldal

Lapteljesítmény – lábjegyzet
Becsült átlagos kapacitás az ISO/IEC 19752 szabvány alapján. A tényleges kapacitás a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően számottevően változhat. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Üzemeltetési követelmények

Működésihőmérséklet-tartomány
15–32,5°C

Tárolási hőmérséklet tartomány
-20–40 °C

Tárolási páratartalom
0–95% relatív páratartalom

Méret és súly

Csomag mérete (sz x h x m)
365 x 97 x 102 mm

Csomag súlya
0,42 kg

Tartozékok

Jótállás
A HP Prémium garanciális védelme. Ez a HP-termék anyagában és kidolgozásában is garantáltan hibátlan.

A doboz tartalma
Képalkotó henger
Újrahasznosítási útmutató

Paraméterek

Választás nyomtató szerint

Nyomtató márka HP
Nyomtató sorozat LaserJet Pro
Nyomtató modell M203, M227

Szín

Szín Cián, Fekete, Magenta, Sárga
Csomagolás Nyomóhenger

Típus

Típus Eredeti

Kapacitás

Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett) 23 000 oldal
Kód:  SE311f5c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CF232A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10