Oldal frissítése

HP AC200W

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP AC200W

Élvezze a tökéletes felvételeket HP készülékével. Ez az egyszerű eszköz készen áll arra, hogy Önnel tartson a legextrémebb sporttevékenységek során is. A termék egy nagyon erős, kemény és vízálló házzal rendelkezik, mely minden helyzetben elegendő védelmet nyújt majd.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyedi akciókamera
  • Lehetővé teszi Full HD videók felvételét
  • Lehetőség 5 megapixel felbontású képek készítésére
  • Akár 32 GB-os microSD kártyával is bővíthető
  • Kemény borítás felelős az ellenálló képességért
  • Egyszerű működtetés karkötővel

Éles képek még szélsőséges körülmények között is

Élvezze a Full HD felvételeket 143 fokos látószögben. 60 fps értékkel képes képek rögzítésére. A kamera 16 megapixel felbontású képek létrehozását is lehetővé teszi. Ne aggódjon, amennyiben nem férnek el a videók a készüléken. A termék akár 32 GB-os microSD kártyát is fogad. A beépített akkumulátor élettartama 120 perces teljes működést tesz lehetővé. 

Nagyon erős és kemény burkolat teszi lehetővé a felhasználó számára, hogy a kamerát a tenger mélyére, a havas lejtőkre, vagy akár kerékpárok kormányaira is magával vihesse. A kemény műanyagnak és a tökéletes design-nak köszönhetően a kamera mindig biztonságban lesz.

Egy másik kiemelkedő jellemzője garantáltan az irányításra használható karkötő lesz. Ez lehetővé teszi, hogy egyes gombokat egyszerűbben kezelhessen. A karkötő nagyon kényelmes viselet, és nem zavarja sportolás közben. A kijelzőn valós időben követheti figyelemmel, mit fényképez, vagy a gombok használatával készíthet gyönyörű képeket.

Paraméterek

Érzékelő felbontása 5 Mpx

Típus és működés

Típus Outdoor

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SDHC

Kimenetek

Audio/Video HDMI

Méretek és tömeg

Szélesség 5,9 cm
Magasság 3,2 cm
Mélység 4,3 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma USB kábel, HDMI kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tok, Vázsapka
Kód:  HPCP0600i
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  J4N16AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10