Oldal frissítése

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard

A kiváló minőségű 8 GB-os, DDR4 típusú memóriamodul nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és olyan többprocesszoros számítógépekhez készült, amelyek támogatják a nem pufferelt ECC technológiát. 2133 MHz-es frekvencián működik, és folyamatos működés közben is rendkívül megbízható.

Fő jellemzők

  • Márkás 8 GB memória
  • Válogatott HP szerverekhez készült
  • Nem pufferelt ECC technológia

Profi a saját területén

Az ECC  technológia átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. Megtalálja és kijavítja az egy bites hibákat, és észleli két bites hibákat. Az ECC memóriával együttműködve néhány memóriavezérlő nagyobb hibák kijavítására is képes. A legtöbb szerveralaplap ECC támogatású memóriát igényel.

A memóriának két külön címezhető területe van (memória rank). A legtöbb lapkakészletnek korlátozott számú memória rank-ja van, vagy egyenesen előírja az egyes slotok memóriakonfigurációját, így vásárláskor a későbbi bővítések érdekében oda kell figyelni erre az adatra - ha az alaplapra csatlakoztatható memória rankok száma eléri a maximális értéket, nem lehet újabb modult hozzáadni, még akkor sem, ha maradtak szabad memóriahelyek.

Az "x8" elrendezésű chipekkel készült memóriamodulok megfizethetőek, de nem támogatják a fejlett szerver technológiákat, mint például a többszörös bites hibajavítás (multiple-bit error correction), Chipkill, memória súroló (memory scrubbing) vagy az Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így ideálisak a "belépő szintű (entry-level)" szerverekhez.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz
Időzítés CL15

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Unbuffered
Kód:  TH914b1
Termékszám:  805669-B21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10