Oldal frissítése

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x4

Ez a kiváló minőségű, legújabb generációs DDR4 memóriamodul az ECC regisztrált technológiát támogató rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez készült. A DDR4 memória nagyobb adatátviteli sebességet és alacsonyabb energiát biztosít az előző generációhoz képest hasonló frekvencián. Az ECC technológia átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. A hibákat megtalálja és javítja egyetlen bitben, és észleli a hibát két bitben. Egyes memóriavezérlők az ECC memóriájával együtt nagy hibákat javíthatnak ki. A legtöbb kiszolgálólemez ECC támogatással rendelkező memóriát igényel.
A regisztrált memória egy olyan vezérlővel van ellátva, amely kezeli az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, megkönnyítve ezzel a memóriavezérlő és az alaplap vagy processzor közötti együttműködést. A memória külsőleg egyetlen modulként működik - a regiszter chip -, amely az írásért és az egyes memóriacellák leolvasásáért felelős, és a vezérlőnek továbbítja ezeknek a műveleteknek az eredményét. Ez növeli a memória-hozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességét, még akkor is, ha több memóriamodult használ egyszerre. Néhány kiszolgálólemezhez regisztrált memória szükséges.
A memória modulnak egy különálló címezhető területe (memory rank) van. A legtöbb szerver chipset-je korlátozott memóriatartományban vagy közvetlenül meghatározott memória-konfigurációval rendelkezik minden egyes bővítőhelyhez, ezért nyomon kell követnie ezt a jövőbeni frissítésekhez - ha eléri a teljes memóriát az alaplapon, akkor majd még akkor sem fog tudni hozzáadni egy másik modult, ha vannak még további rendelkezésre álló memóriahelyek.

Az "x4" lapkakészlet a legigényesebb alkalmazásokhoz készült, és támogatja a professzionális technológiák széles skáláját, mint például a többszörös hibajavítás, a Chipkill, a memória-mosás és az Intel Single Device Data Correction (SDDC), és épp ezért ideális szerverekhez.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db
A szett a következőkre alkalmas Quad-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz
Időzítés CL15

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  TH913b1
Termékszám:  726718-B21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10