Oldal frissítése

HP 88 (C9388AE)

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 88 (C9388AE)

A HP-tintákkal a lézernyomtatóknál alacsonyabb lapköltséggel nyomtathat professzionális minőségű színes dokumentumokat. Ez a különálló HP-tintapatron mindig ragyogó színű dokumentumokat és jelentéseket, valamint a fakulásnak ellenálló képeket és fényképeket nyomtat.

 

Jellemzők

 

A HP-tintákkal a lézernyomtatóknál alacsonyabb lapköltséggel nyomtathat professzionális minőségű színes dokumentumokat. A gazdaságos, különálló tintapatronok kiváló ár/érték arányt nyújtanak. Egyenletes, professzionális minőségű nyomtatás a HP-tintapatronokkal.

Az üzleti használatra tervezett HP-tintapatronokkal egyenletesen kiváló minőségű nyomatokat hozhat létre. A ColorLok jelzésű irodai papírok használatával javíthatja a dokumentumai minőségét. Az Easy Printer Care leegyszerűsíti a kellékanyag-kezelést több nyomtató használata esetén.

Az eredeti HP-tintapatronok mindig egyenletes, megbízható teljesítményt nyújtanak. Az eredeti HP-tintapatronok mind újonnan készülnek, így kiváló nyomtatást biztosítanak. A HP Planet Partners programja az üres tintapatronok kényelmes újrahasznosítását kínálja.

 

Műszaki adatok

 

Nyomtatási kellékek színe
Sárga

Festékcsepp
9 pl

Festéktípusok
Festék alapú

Oldalkapacitás (színes)
~860 oldal

Lapteljesítmény – lábjegyzet
HP Officejet Pro K550 színes nyomtatóval tesztelve. Becsült átlagérték az ISO/IEC 24711 szabvány vagy a HP tesztelési módszertana alapján, folyamatos nyomtatás mellett. A tényleges kapacitás a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően számottevően változhat. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

 

Üzemeltetési követelmények

 

Működésihőmérséklet-tartomány
15–35°C

Tárolási hőmérséklet tartomány
15–35°C

Tárolási páratartalom
20–80% relatív páratartalom

 

Méret és súly

 

Csomag mérete (sz x h x m)
142 x 109 x 25 mm

Csomag súlya
0,07 kg

 

Tartozékok

 

Jótállás
A HP-tintapatronok és -nyomtatófejek anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a jótállási időn belül.

A doboz tartalma
Tintapatron

Paraméterek

Szín

Szín Sárga
Csomagolás Egyszínű

Típus

Típus Eredeti
Kód:  SB202c3
Termékszám:  C9388AE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05