Oldal frissítése

HP 56 (C9502AE) 2 darab

4,6 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 56 (C9502AE) 2 darab

A HP 56 tintapatronok lézerminőségű szöveget és tiszta képeket biztosítanak. Egyenletes, megbízható teljesítményre számíthat számos különféle dokumentum nyomtatásakor. A 2-darabos csomagban elérhető dupla mennyiségű tintával pénzt takaríthat meg.

 

Jellemzők

 

A HP 56 tintapatron szabadalmaztatott, pigmentalapú tintaösszetétele és speciális patrontechnológiája a nyomtatóval együtt lett tervezve, így folyamatosan tiszta, éles, a kifakulásnak ellenálló fekete szöveget kap minden nyomtatáskor.

A HP 56 tintapatronok megbízható teljesítményt és eredményeket nyújtanak. A nyomtatóval együtt olyan rendszert alkot, amely kiváló minőségű eredményeket és megbízható működést biztosít a sima papírok és a HP speciális papírok széles skáláján.

A HP nyomtató fejlett nyomtatópatron-technológiája1 folyamatosan kiváló minőséget biztosít. A HP 56 fekete tintapatron egyszerűen telepíthető és használható. A kijelzőn megjelenő mutató jelzi a tintaszinteket, hogy a kellő időben cserélhessen patront.

 

Műszaki adatok

 

Nyomtatási kellékek színe
Fekete

Festékcsepp
17 pl

Festéktípusok
Pigment alapú

Oldalkapacitás (fekete-fehér)
Patrononként: ~ 520 oldal

Lapteljesítmény – lábjegyzet
HP Deskjet 5550 színes tintasugaras nyomtatóval tesztelve. Becsült átlagérték az ISO/IEC 24711 szabvány vagy a HP tesztelési módszertana alapján, folyamatos nyomtatás mellett. A tényleges kapacitás a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően számottevően változhat. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

 

Üzemeltetési követelmények

 

Működésihőmérséklet-tartomány
15–35°C

Tárolási hőmérséklet tartomány
-15–35°C

Tárolási páratartalom
5–95% relatív páratartalom

 

Tartozékok

 

Jótállás
A HP-tintapatronok és -nyomtatófejek anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a jótállási időn belül.

A doboz tartalma
2 tintapatron

Kód:  SB192d
Termékszám:  C9502AE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15