Oldal frissítése

HP 4 GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x8 Standard

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 4 GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x8 Standard

Számítógéphez képest a szerverre jellemző, hogy általában egyszerre kezeli a különféle kéréseket. Ez a kiváló minőségű és rendkívül megbízható HP DDR4 szerver memóriamodul segít Önnek ezzel a folyamattal, hogy minden sima és zökkenőmentes legyen.

A modul 2133 MHz-en működik, és 4 GB névleges memóriával rendelkezik, így nagyszerű eszköz elsősorban a modern, nagy teljesítményű szerverekhez. Ezek a memóriamodulok fel vannak szerelve további I/O pufferekkel, a busz és a memória chipek között, amely növeli a memória-kommunikáció megbízhatóságát. Minél nagyobb a memória kapacitása, annál több hiba léphet fel, ha egyes bitek megváltoznak. az ECC (Error Correcting Code) technológia garantálja azt, hogy a hibák teljesen minimálisak lesznek, és minden hiba ki lesz javítva.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  TH913a2
Termékszám:  803026-B21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20