Oldal frissítése

HP 4 GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x8 HPE megújítása

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 4 GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x8 HPE megújítása

Ellentétben a számítógépes szerver jellemezve, hogy rutinszerűen kezeli számos követelménynek egyszerre. K tomu, aby toto zpracovávání probíhalo plynule a bez problémů, vám dopomůže i tento kvalitní a vysoce spolehlivý serverový paměťový modul HP typu DDR4.

modulus   frekvencián működik az 2133 MHz-es és eléri a 4 GB memória regisztrált, ami egy nagyszerű eszköz   főleg a modern, nagy teljesítményű szerverek.  Ezek a memória modulok vannak ellátva további I / O pufferek között a busz, és a memória chipek, amelyek javítják a megbízhatóságát kommunikáció memória. Minél nagyobb a memória kapacitása, annál nagyobb a kockázata a hiba, ha változás az egyes bitek. Hogy ez fog történni egészen minimális, és a hibák javítását, valamint biztosítani fogja a technológia (ECC hibajavító kódot).
Figyelmeztetés:
Ez egy otovárně felújított modell teljes garancia

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  TH913a10
Termékszám:  726717R-B21
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10