Oldal frissítése

HP 38 (C9415A)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 38 (C9415A)

Készítsen fakulásmentes, műtermi minőségű fényképeket, portrékat vagy szépművészeti reprodukciókat a saját fejlesztésű HP Vivera festékeinkkel. A gyönyörű nyomatok vízállóak, nem kenődnek el és ellenállnak a páratartalomnak sokféle művészeti és fotópapíron alkalmazva.

Jellemzők

Érje el az áhított professzionális eredményt egy olyan nyomtatási rendszerrel, amely HP Vivera pigmentalapú festékeket alkalmaz, hogy a műtermi minőségű fotókon és nyomatokon milliónyi szín ragyoghasson.

Olyan tartós fényképekhez juthat, melyek a HP speciális fotópapírjával és a HP digitális szépművészeti papírjával több mint 200 évig1 tartósak maradnak.

Érjen el maximális hatékonyságot a 8 festékes rendszerrel, amely ritkább cserét igénylő, nagy kapacitású HP festékpatronokat alkalmaz.

Műszaki adatok

Nyomtatási kellékek színe
Ciánkék

Festékcsepp
6 pikoliter

Festéktípusok
Pigment alapú

Oldalkapacitás (színes)
4500 4 x 6 hüvelykes fénykép, 6195 L méretű fénykép

Lapteljesítmény – lábjegyzet
HP Photosmart Pro B9180 fotónyomtatóval tesztelve. Átlagérték a HP tesztelési módszere alapján, folyamatos nyomtatás esetén. A tényleges kapacitás nagy mértékben függ a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Üzemeltetési követelmények

Működésihőmérséklet-tartomány
15 - 35 °C

Tárolási hőmérséklet tartomány
15 - 35 °C

Tárolási páratartalom
20% – 80% relatív páratartalom

Méret és súly

Csomag mérete (sz x h x m)
25 x 110 x 147 mm

Csomag súlya
0,09 kg

Tartozékok

Jótállás
A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.

A doboz tartalma
Tintapatron

Kód:  SB134d2
Termékszám:  C9415A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15