Oldal frissítése

HP 32GB DDR4 2133MHz ECC Registered Dual Rank x4 Szerver memória

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 32GB DDR4 2133MHz ECC Registered Dual Rank x4 Szerver memória

A HP legújabb generációs DDR4 memóriamodulja, amelyet erőteljes rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez terveztek, ECC regisztrált technológiai támogatással rendelkezik. A DDR4 memória nagyobb adatátvitelt és magasabb teljesítményt biztosít az előző generációkhoz képest, hasonló frekvencián. Az ECC technológia átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. A hibát akár egyetlen bitben is megtalálja és kijavítja, és a hibát már két bitben is észleli. Egyes memóriavezérlők az ECC memóriával együtt nagyobb hibák esetén is javíthatőak. A legtöbb szervertábla ECC támogatással rendelkező memóriát igényel.

Főbb jellemzők

  • Legújabb generációs DDR4
  • Csökkentett energia fogyasztás és hőleadás
  • Saját memória vezérlő (regisztrált)
  • Két külön címezhető terület
  • Támogatás a professzionális szerverfunkciókhoz

Könnyíts a többi hardveren

A regisztrált memória egy egyedi vezérlővel van ellátva, amely vezérli az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, hogy megkönnyítse a memória vezérlőnek a kártyán vagy a processzoron való működését. A memória kívülről működik, mint egyetlen modul - a regiszter chip -, amely gondoskodik az egyes memóriacellákról történő írásról és olvasásról, és a vezérlő továbbítja e műveletek eredményét. Ez növeli a memória-hozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességet akkor is, ha egyszerre több memóriamodult is használ. Néhány szervertábla regisztrált memóriát igényel.

Több az egyben

A memória két külön címezhető területet (memória rangot) tartalmaz. A legtöbb szerver chipset korlátozott memóriatartományt vagy meghatározott slot-konfigurációt tartalmaz az egyes slotok számára, így ezeket az adatokat a jövőbeni frissítésekhez kell nyomon követni - ha teljes memóriaterület van az alaplapon, akkor még akkor sem tudsz további modult felvenni, ha szabad egyébként lenne szabad memóriahelyed.

Professzionális funkciók

Az "x4" lapkakészlet a legigényesebb alkalmazásokhoz készült, amelyek számos professzionális technológiát támogatnak, mint pl. a többszörös hibajavítást, a Chipkillt, a memória mosást vagy az Intel Single Device DataCorrectiont (SDDC), ami ideális kritikus alkalmazásokhoz és kritikus szerverekhez.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez

Kapacitás

RAM memória mérete 32 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz
Időzítés CL15

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Regisztrált
Kód:  TH913h1
Termékszám:  728629-B21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10