Oldal frissítése

HP 3,5 "HDD 2TB 6G SATA 7200 rpm.

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 3,5 "HDD 2TB 6G SATA 7200 rpm.

Entry meghajtók a legkisebb fajlagos költségű megoldás belépő szintű szerverek. Entry megbízható és nagy tároló modern környezetben belépési szerverek és hálózati tároló. Ezek a nagy kapacitású meghajtók a legjobb ár-érték arányt és a kapacitás, így ha több helyre van szüksége a vállalati adatok, az idő ahhoz, hogy fokozódjon. Lemezek a legelőnyösebb megoldás kevésbé kritikus alkalmazásokhoz és a tipikus terhelés 40%.

Mettler lemez technológia ad időkorlátok, így hibabejelentés nagyon gyorsan, 5 másodpercen belül, ellentétben rendszerek korlátlan számú kísérletet. Hiba felderítése cache memória védi az adatokat a lemez cache ellenőrzésével paritás vagy ECC technológia. NCQ (Native Command Queuing) optimalizálja a kivégzési parancsot kapott parancsokat írni és olvasni, és növeli a teljesítményt a merevlemezek.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Szerverhez, Adattároló

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Kód:  TH963k2
Termékszám:  815631-B21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05