Oldal frissítése

HP 250 G5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 250 G5

Ha megbízható munkaeszközt keres, amely képes kezelni az összes irodai és on-the-go igényeit, akkor biztosan ne hagyja ki a HP 250 G5 noteszgépet. Ez a HP 5. generációs megbízható notebookja mindent megtesz, amellyel még több igényes feladatot , valamint multimédiás lejátszást is igénybe vehet. Első pillantásra a noteszgép elegáns megjelenését és tartós designját veszi át, amely védi az összes alkotóelemet, beleértve az Intel processzort is .

Főbb jellemzők

  • számítási teljesítmény felelős az Intel processzor a modern építészet
  • A grafika az integrált Intel HD Graphics grafikus kártyával működik
  • a tükröződésmentes kijelző nem fogja meg a szemét
  • a rendszer sebessége és a programok egy 256 GB-os kapacitású SSD-t szállítanak
  • a DTS Studio Sound hangszórók kiváló minőségű hangzást biztosítanak
  • az előtelepített operációs rendszerrel a Windows 10 operációs rendszer minden előnyét megkapja

Felszerelték a modern technológiát

A sorozat notebookjai modern technológiái mindig elegendő energiát biztosítanak a felhasználóknak. A modellek középpontjában az Intel processzorai olyan architektúrával rendelkeznek, amely garantálja a megbízhatóságot és a gazdaságosságot. A processzor akár 4 GB memóriát is támogat. A beágyazott Intel HD Graphics grafikus kártya gondoskodik a grafikáról. Az adatok helyzete gyors SSD-meghajtók, a kapacitás csak 256 GB méretig tud felmászni.

Nemcsak munka, hanem szórakozás is

Már fáradt a számítógépen dolgozni, de ahelyett, hogy működne, csak a saját arcát tükrözi? A modell gyártója is gondolt ezekre a helyzetekre. Annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a noteszgépen, a tükröződés-mentes technológia kijelzője úgy van kialakítva, hogy minimalizálja a kijelzőn visszaverődő fényt . Az olyan felbontással, amely akár teljes HD-t is elérhet, tökéletesen éles képet is élvezhet. Az internetes interjúk a családdal, a barátokkal vagy a legmagasabb színvonalú munkatársakkal lehetővé teszik a beépített HD webkamerát egy mikrofonnal, amely a kijelző felett található. A számítógép kényelmes vezérlése multi-touch gesture touchpad támogatással és számjegyes alkatrészekkel. A teljes és higgadt hangzás a DTS Studio hangsugárzókhoz, így a zene szerelmesei is eljutnak hozzád. 

A Windows 10 rendszer kicsomagolása után azonnal működjön

A tápegység nélküli hozzáférés a 4 cellás lítium-ion akkumulátort (31 Wh) teszi lehetővé. Csatlakoztasson külső tárolóeszközöket három USB port segítségével, beleértve az USB 2.0 és 1x USB 3.0 portokat. A HDMI és VGA csatlakozók külső monitorokhoz érhetők el. Van egy előre telepített Windows 10 operációs rendszer testreszabható Start menüvel, gyors ébredés az alvásból és gyors munka. A notebook kicsomagolása után azonnal készen áll a munkára. 

Kód:  HPBN0006fNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15