Oldal frissítése

HP 250 G4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 250 G4

Keresi a tökéletes jegyzetfüzetet üzleti használatra? A HP 250 G4 jó példa egy megbízható üzleti notebookra. Rendelkezik az irodai munkával. Teljesítménye integrált grafikus processzoroApproxól származik. A 15,6 hüvelykes átlós képernyő az üzleti használatra is alkalmas, a kijelző pedig tükröződésmentes . Szintén tartalmaz egy DVD-meghajtót, Bluetooth-ot vagy 1000 GB-os merevlemezt.

Főbb jellemzők

  • Nagy üzleti notebook nagyon kedvező áron
  • Hatékony teljesítmény az Intel Pentium négymagos processzorral
  • Tárolás max. 1 TB
  • Szükséges irodai berendezések WiFi, Bluetooth vagy DVD meghajtó formájában
  • 15,6 "átlós képernyő tükröződésmentes kivitelben
  • Windows 10

Nagy irodai berendezések

A kényelmes irodai munka ideális az ideális HD-készenléti kijelző. A laptop gyors reagálása az utasításokhoz 4 GB DDR3L memóriát támogat. A belső tároló könnyen bővíthető, köszönhetően a gyors USB 3.0 portnak. Ez nemcsak a tároló bővítésére, hanem más perifériák csatlakoztatására is alkalmas. A Windows 10 operációs rendszert előtelepíti a laptop.

Kód:  HPBN0006b6NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15