Oldal frissítése

HP 2 GB 1600 MHz-es DDR3 ECC nem pufferelt Single Rank x8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 2 GB 1600 MHz-es DDR3 ECC nem pufferelt Single Rank x8

Kiváló minőségű DDR3 memóriamodulokat tervezték a teljesítmény rendszerek, szerverek és többprocesszoros számítógépek. Támogatja az ECC nem pufferelt technológia paritás-ellenőrzés, és a kapacitása 2 GB ECC ellenőrzi integritását a memóriában tárolt adatokat. Ez képes megtalálni és kijavítani a hibát, az egyik kicsit, és észleli a hibát, két bit. Néhány memória vezérlők képesek együttműködve ECC memória hibák kijavítására és a nagyobb mozgásteret. A legtöbb szerver beépített memória ECC támogatást igényel. Együttműködve paritásellenőrzés memória eléri maximális kontroll adatforgalom. A paritás az a tény, hogy a szó jednobytovému hozzáadott kiegészítő adatok (azaz a. paritás bit), és mivel akkor majd ellenőrizni a hitelességét továbbított adatok.

memóriának Egy címezhető terület (memória rank). A legtöbb szerver chipset korlátozott száma memória rank vagy közvetlenül a megadott memória konfiguráció minden nyílásba, így meg kell, ha vásárol egy órát, hogy kitaláljuk, tekintettel a jövőbeli fejlesztések - ha eléri a teljes számú memória rank az alaplap, nem lehet hozzáadni egy másik modul, akkor is, ha maradt néhány laza memóriacsatlakozókat.

Memóriamodulokat szervezetek chips "x8" a megfizethető, de nem támogatják a fejlett szerver technológiák, mint például a többszörös bites hibajavítás, Chipkill, memória súroló vagy Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így ideális a "belépő szintű" szervereket.
 

Kód:  TH909w2
Termékszám:  669320-B21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10