Oldal frissítése

HP 1920-8G

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 1920-8G

Az 1920 sorozat kapcsolói a fejlett és intelligens hálózati vezérlésre összpontosítanak. Biztosan a legigényesebb alkalmazások igényeit is kielégíti kis- és középvállalati hálózatok esetében. Nagy hangsúlyt fektettek az energiahatékonyságra is, amely jellemzi a hardvert, a legújabb trendeknek megfelelően. A folyamatos hálózati forgalom mellett ez a tulajdonság minden bizonnyal üdvözlendő, hiszen a villamosenergia költségeken pénzt takarít meg. 

A sorozathoz tartozó kapcsolók között vannak olyan modellek, amelyeken a különböző portok száma akár 48 is lehet, van olyan típus, amelyik még PoE+ porttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyes hálózati készülékek távoli áramellátását. Az összes céges használatra szánt modell a rack szekrénybe beépíthető és fel van szerelve egy Gigabit SFP porttal, amely a növekvő hálózat kulcsfontosságú kapcsolatait teszi lehetővé. A szakemberek örömére a készülék állítható hálózati réteg funkcióval büszkélkedik. A 2. hálózati réteg esetében VLAN is támogatja a csatlakozások halmozását, míg a 3. réteg képes kezelni az IPv6, ACL és Spanning Tree protokollt.

Paraméterek

Méret

Szélesség 268 mm
Magasság 44 mm
Mélység 162 mm

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 20 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 14,8 ×

Tömeg

Tömeg 900 g

Portok

RJ-45 8 db
SFP 2 db
Kód:  TH895p1
Termékszám:  JG920A#ABB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05