Oldal frissítése

HP 1920-48G-PoE+ (370W)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 1920-48G-PoE+ (370W)

A sorozat kapcsolók 1920 összpontosít fejlett irányítási és intelligens hálózati menedzsment. Is kielégítik a legigényesebb alkalmazások hálózatok kis- és középvállalkozások. Nagy hangsúlyt fektettek az energiahatékonyság, amely a hardver szerint a legújabb trendeket. A folyamatos hálózati forgalom, ez minden bizonnyal egy üdvözlő funkció, hiszen pénzt takarít meg a villamos energia.

Gazdaságos kapcsolót kisebb vállalkozások

Egy sor kapcsolók találni modelleket különböző portok száma legfeljebb 48, és variánsai PoE port + távoli hálózati hálózati összetevőket. Mindezek a üzleti modellek beépítésre kész egy rack szekrénybe és felszerelt Gigabit SFP porttal kapcsolat kulcsfontosságú növekvő hálózat. Szakemberek érdekel a beállítható funkció hálózati rétegek. A második hálózati réteg támogatja a VLAN-ok és Link összesítése és Layer 3 képes kezelni az IPv6 ACL és feszítőfa protokollt.

Paraméterek

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 44 mm
Mélység 440 mm

Tömeg

Tömeg 4 300 g
Kód:  TH895p5
Termékszám:  JG928A#ABB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15