Oldal frissítése

HP 1920-24G-PoE + (370W) Switch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 1920-24G-PoE + (370W) Switch

A sorozat kapcsoló 1920 a fejlett irányításra és az intelligens hálózati menedzselésre összpontosít. Még a kis- és középvállalkozások legnagyobb igénybevételű hálózati alkalmazásait is kielégíti. Ezenkívül nagy hangsúlyt fektettek az energiahatékonyságra, melynek köszöhetően egy olyan hardver jött létre, amely megfelel a legújabb trendeknek. A folyamatos hálózati forgalom miatt, ez minden bizonnyal egy nagyon kedvelt funkciója, hiszen így pénzt takaríthat meg a villamos energián.

Főbb jellemzői

  • Alkalmas nagy sávszélességet igénylő vállalkozások számára
  • Az alacsony energiafogyasztás és a könnyű fenntartás költségtakarékos
  • PoE+ távvezérlő
  • Eszköz az egyszerűbb menedzseléshez és biztonsághoz

Gazdaságos kapcsoló kisebb vállalkozások számára

A kapcsolók között található különböző portok száma legfeljebb 48, és a PoE portok és a távoli hálózati elemek variánsai. Mindezen üzleti modellek egy rack szekrénybe beépítésre kész és Gigabit SFP porttal felszereltek, mely kulcsfontosságú a növekvő hálózatok számára. A szakemberek kedvelik a hálózati rétegek szabályozható funkcióit. A második, vagyis az adatkapcsolati réteg támogatja a VLAN-okat és az aggregált linket, míg a harmadik, a hálózati réteg képes kezelni az IPv6 hozzáférési listát és a Spanning Tree protokollt.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 44 mm
Mélység 260 mm

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L2, L3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 56 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 41,7 ×

Tömeg

Tömeg 3 400 g

Portok

RJ-45 24 db
SFP 4 db
Kód:  TH895p6
Termékszám:  JG926A#ABB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20