Oldal frissítése

HP 1920-24G

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 1920-24G

A 1920-as sorozatú switchek a fejlett menedzsment és intelligens hálózatkezelési technológiákra helyezik a hangsúlyt. A legnagyobb erőforrásigényű alkalmazásokat is képes a kis- és középvállalatok hálózatain kezelni. Emellett az energihatékonyságra és a legújabb hardveres komponensek kiválasztására is hangsúlyt fektettünk. A folyamatos hálózati forgalom kezelése során így hosszútávon rengeteg enerigát - és így pénzt is - takarít meg az eszköz.

Az 1920 Series switchek különféle, akár 48 porttal és PoE technológiával (távoli áramellátó hálózati port) rendelkező termékek. Ezek az üzleti modellek mind készenállnak a szekrényekben való tárolásra, és Gigabites SFP portokkal is rendelkeznekl, amelyek elengedhetetlenek a növektvő hálózatok fejlesztésénél. A professzionális beállítások között megtalálod a hálózati rétegek menedzselését is. A második hálózati réteg VLAN aggregációs kapcsolatot, a harmadik réteg pedig IPv6 ACL és Spanning Tree protokollokat támogat.

Paraméterek

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 44 mm
Mélység 173 mm

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 56 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 41,7 ×

Tömeg

Tömeg 2 250 g

Portok

RJ-45 24 db
SFP 4 db
Kód:  TH895p3
Termékszám:  JG924A#ABB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10